- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Ma reggel is 6 körül sírdogált először Réka, majd a tegnap beváltmódszerrel - hasmra fektettem - pihentünk még kb 1 órát.
Borka furán ébredt, és aggódtam miatta kicsit, de aztán egész nap semmi más nem mutatta, hogy gond lenne. Lassó volt, nehézkes és emellett meg nyöszörgős. Megijdetem, hogy betegség, de aztán semmi nem volt egész nap.
Az ovi után Rékával kinéztünk a piacra, és találtunk a turcsiba megint pár szép dolgot neki. Borkának pedig vettünk őszre térdzoknikat.
Miután rendet tettünk a lakásban, nekikezdtem a palacsintasütésnek odakint a nyárikonyhában, apa pedig elaltatta Rékát. Kiteregettem, kitakarítottam a lenti szintet, aztán Kismanó is felébredt. Végre megjött Apája is, ebédelhettünk.
Ebéd után pedig egy barátunkkal és a kisbabájával mentünk sétálni egy nagyot. Szegény Borka jól elfáradt közben.
Délután egyre kevesebb ideig tudunk kint tartózkodni az udvaron. Hamrabb hűl le a levegő, és bár szépen süt a nap, mégis egyre erőlenebb.
5 felé már be is jöttünk, mert hűvös volt.
A kutyákat elvittem sétálni, mert Kedvesem ma később jött haza. Borka mesét nézett, Rékát pedig anyósra hagytam. A kis Önállóságom fogta magát, kijött négykézláb a szobából, és odament a kompjához, hogy ő most be akar ülni, aztán fel-alá mendegélt, amíg megérkeztem.
A lánykák hamar mentek aludni, mert mindketten nagyon fáradtak voltak. Én meg nemrégfejeztem be a vasalást. Hu, de sok ruha volt (megint).
Aktív témák
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Mini GT, INNO64 vegyes 1:64-esek
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest