Aktív témák

• ladybug

őstag

Ma reggel is 6 körül sírdogált először Réka, majd a tegnap beváltmódszerrel - hasmra fektettem - pihentünk még kb 1 órát.
    Borka furán ébredt, és aggódtam miatta kicsit, de aztán egész nap semmi más nem mutatta, hogy gond lenne. Lassó volt, nehézkes és emellett meg nyöszörgős. Megijdetem, hogy betegség, de aztán semmi nem volt egész nap.

Az ovi után Rékával kinéztünk a piacra, és találtunk a turcsiba megint pár szép dolgot neki. Borkának pedig vettünk őszre térdzoknikat.

Miután rendet tettünk a lakásban, nekikezdtem a palacsintasütésnek odakint a nyárikonyhában, apa pedig elaltatta Rékát. Kiteregettem, kitakarítottam a lenti szintet, aztán Kismanó is felébredt. Végre megjött Apája is, ebédelhettünk.
    Ebéd után pedig egy barátunkkal és a kisbabájával mentünk sétálni egy nagyot. Szegény Borka jól elfáradt közben.

Délután egyre kevesebb ideig tudunk kint tartózkodni az udvaron. Hamrabb hűl le a levegő, és bár szépen süt a nap, mégis egyre erőlenebb.
    5 felé már be is jöttünk, mert hűvös volt.

A kutyákat elvittem sétálni, mert Kedvesem ma később jött haza. Borka mesét nézett, Rékát pedig anyósra hagytam. A kis Önállóságom fogta magát, kijött négykézláb a szobából, és odament a kompjához, hogy ő most be akar ülni, aztán fel-alá mendegélt, amíg megérkeztem.

A lánykák hamar mentek aludni, mert mindketten nagyon fáradtak voltak. Én meg nemrégfejeztem be a vasalást. Hu, de sok ruha volt (megint).

Aktív témák