- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Ebéd után elmentünk a fogantyúkat is megvenni a szekrényhez, de helyben nem volt annyi, így csak csütörtökön tudjuk elhozni, aztán lesz rászerelve.
A munkálatok szépen folytak. A fürdő gyakorlatilag falügyileg kész, holnap szerelvényeznek benne. Már kezd kialakulni a lakás jellege, több válaszfal is áll, és 4 ajtó is be van már szerelve. Az asztalosunk beállította a tolóajtókat is, csudajól néz ki. A maradék 2 tetőtéri ablakot is feljebb tették, úgyhogy semmi akadálya a teljes gipszkartonozásnak.
A lányokkal egész délután az udvaron voltunk. Ki-ki végezte a maga dolgát. Borka homokozott, bunkit készített a maradék lécekből, amibe annyira belejött, hogy késő estig foglalatoskodott vele.
Én meg a sziklakertet gyomláltam ki, és tettem rendbe, meg a sást nyírtam meg. Az de egy szívós jószág. Ráadásul a karomat is összekarcolta.
Rékát nehezen tudtam elaltatni. Zaklatottnak és idegesnek tűnt. Bár nem tudom, mi oka lehetne rá. Egész nap jókedvű volt.
Ágyban a terroristák, mehetünk mi is pihenni.
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest