Aktív témák

• ladybug
    őstag

Tegnap délután egész nagyot aludtak, majd egy előrehozott rövid születésnapozás után elmentünk a barátainkhoz Zegre. 2,5 órás ottartózkodás után Réka már ásítozott, így jobbnak láttuk hazaindulni, főleg, hogy 7 óra volt.

Itthon gyors fürdés, majd alvás. Pillanatok alatt elaludt, és Borka is.

Az éjszaka nyugodtan telt, mindkét gyermek aludt egyhuzamban reggelig. Réka korán kelt (1/4 7), de fél órát még sikerült vele az ágyban feküdnöm, utána viszont beindult a kis gépezet. Borka fél 8 körül ébredt, és megkapta az első születésnapi ajándékot, egy fiú barbiet (ez de hüle szó). Nagyon örült neki, mert a másik kettő delikvens már felmondta a szolgálatot. (Nem bírtak a barbielányokkal. :D )

[Mondtam én, hogy a kis buzeráns helyett jobb választás lett volna egy Action Man. Az megmutatta volna a csajoknak, hogy mi a frankó. ;] - peterkeT]

Felhívtuk Apáját, aki éppen Bpesten volt, mert egy kollégát fel kellett fuvarozni a reptérre, és Szegényem 4-kor kelt - most itt durmol a hátam mögött. :) Rá is fér egy kis pihenés.

Réka 9 előtt aludt el, utána nyugodtan nekiállhattam az ebédkészítésnek - mai menü: rántott hús, sült krumpli, rizs, majonézes saláta.
    Párocskám 11-re itthon volt, elmentünk a tortáért, aztán ebédeltünk is.

Aztán 1 óta délutáni sziesztázik felváltva a csapat.

Réka mai menü: reggeli - kakaó, margarinos kifli; ebéd - csirke, rizs, párolt alma, torta és sok baracklé., meg persze a délutáni kapucsínó sem maradhatott el.

Aktív témák