Aktív témák

• ladybug
    őstag

06.30. - vasánap

Elég jól aludtunk éjszaka. Borka elég nagy mozágásokat végez közöttünk az éjszaka folyamán, pl: csapkod a kezeviel, rugdos a lábaival, de alapvetően nem sokszor ébredünk meg rá. Réka pedig édesdeden aludt mellettünk. 8 után ébredtünk fel.

Reggeli után Réka el is aludt, mi pedig Borkával és Párommal elmentünk bevásárolni az ebédhez szükséges hozzávalókat. Negyed óra múlva már vetetttem is bele magam a főzés örömeibe. Szinte mindennel végeztem, amikor Rékus felébredt. Aztán ebédeltünk is.

Egy kis ejtőzés után már muszáj volt levinni a lányokat mozogni, sétálni. Épp esett az eső előtte, de a nap hamar felszárított mindent. A levegő pedig nagyon párás és fülledt lett, de kint mégis elviselhetőbb volt az idő, mint bent a lakásban. 1,5 órás levegőzés után haza is mentünk. Borkát lefektettem aludni, hogy este ne legyen olyan fáradt. 5-kor ébreszteni kellett, aztán indultunk találkára.
    Nagy nehezen találtunk is magunknak éttermet, és degeszre ettük magunkat. Réka már fél 9 felé nagyon nyűgös lett, így 9-kor haza is indultunk Sipihez.
    Fél 11-kor meg már le is feküdtünk.

Aktív témák