Aktív témák

• ladybug
    őstag

Kicsit kezdek elfáradni. Kislányom éjjel 2-től kétóránként jelentkezett szopizásra. Szinte alig evett, de kellett neki. Most ez azért volt nagyon rossz, mert így nem igazán tudom kipihenni magamat. És reggel fél 6-kor megint tára nyílt szemekkel szemlélte a világot. ''Hé, reggel van. Eleget aludtam!'' Így hát fél órás szopizás után magunk közé vettem az ágyba, és lefeküdtem, mert még álmos voltam. A macskánk nagyon aranyos volt. felkúszott a párnákig, és amikor észrevette Rékát, odadörgölődzött hozzá, és nekiállt dorombolni. Egy ideig lekötötte ez is Apróság figyelmét, majd nézelődött. Kb 20 perc után, mire én már kellemesen aludtam, jelezte, hogy ő aztán nem érzi így jól magát. Betettem a kiságyba, égve hagytam a kis lámpát, és visszafeküdtem alduni. Szerencsére ő is elaludt negyed 8-ig.

A mai nap nagy része házimunkával telt. Mivel hétvégén nem voltunk itthon, akadt lemaradásom e téren. Délelőtt bevásárlás, gyors ebédkészítés, majd teregetés, vasalás (még hétvégéről), felmosás. A porszívózást holnapra hagytam.

Borka lányom alkotott ma. Beledugta az ujját a hegyzőbe, mert hosszú körmöket szeretett volna magának. Az eredmény: egy jól behasadt jobb mutatóujjköröm, ami majd egy órán át vérzett. 7-kor el is aludt, úgyhogy ma kicsit

Réka meg még mindig nem alszik....

Aktív témák