Aktív témák

• ladybug
    őstag

Rég volt már ilyen éjszakánk, mint a mostani. Réka 2 óránként felsírt. Nem igazán ébrdt fel, a szemét sem nyitotta ki, de csak szopizásra nyugodott meg, és aludt vissza.
    Reggel vmikor Borka is odakeveredett az ágyunkba. De hogy mikor? Mindenesetre aludt még kicsit velünk.

7-kor keltünk. A reggeli után felszedelőzködtünk, és mentünk a fürdőbe.
    A lányokat és szüleimet kitettem a fürdőnél, én meg visszaautóztam a bankba, utána pedig Zegre mentem Kedvesem monitorjáért.

A helyi opt-be utálok bemenni. Egy csomó időmet elveszik a lassú és hozzá nem értő ügyintézéssel. Ma is ez történt, ezért holnap megint be kell menni.
    A monitor pedig kalandos úton, de végülis hozzám került. Az történt ugyanis, hogy bementem az adott épületbe, és ott mondtam, hogy miért is jöttem. Mire közölték velem, hogy ez nincs itt, menjek el ide és ide. Megtettem, de onnan visszaküldtek oda, ahonnan eredetileg indultam, hogy mégis ott lesz, ami nekem kell. Mindezt hőségben, belvárosban, alig parkolóhellyel.

11-kor értem vissza a lányokért és anyáékért. Rögtön indultunk is haza. Kis pihenés, majd ebéd. Ebéd után pedig alvás. Nagyot aludtunk, én is lefeküdtem.

4 körül mentünk ki az udvarra. Borka a szomszéd kislánnyal játszott hol nálunk, hol meg az utcán. Később pedig, amikor már hűvösebb volt kerekeztünk egy nagy kört. Vittem a szomszéd gyerekeket is.

8-kor mentünk be. A lánykák játszottak, majd fürdés. Rékát le akartam fektetni, de nem tudott elaludni a Drága. Nagyon meleg volt. Így 10-kor aludt el végülis. Borka is.
    Én pedig nemrég fejeztem be a vasalást. Jaj, de uuutálok vasalni.

[Szerkesztve]

Aktív témák