Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Reggel a lányok nyugisan aludtak. Én is úgy aludtam volna, de vinnem kellett páromat és a kollégáit dolgozni, mert kellett ma délelőtt az autó nekem.

Hajnalban igaz felébredt Borka és Réka is, de mindkettő 8-ig aludt. Pont akkor ébredtek, mikor hazaértem. Anya vigyázott rájuk.

Felöltöztettem őket, reggelitzünk, Réka szopizott, majd útnak indultunk. Hévízre kellett bemennem az önkormányzathoz egy papírért, amivel a jelzálogátrangsort meg lehet változtatni.

Miután telefonon időpontot egyeztettünk elindultam a lányokkal, de mire odaértem hidegzuhanyként ért a hír, hogy az ügyintéző testületi ülésen van, aminek csak úgy néz ki, hogy 12-kor lesz vége. És persze már nem állíthatja ki azt a papírt. Kb 3/4 órát várakoztunk, majd a gyerekek már unták magukat. Szerencsére a kolléganőmmhöz el tudtunk menni. Ezúton is nagyon köszönöm, hogy mindig számíthatok rá.

Aztán 1/4 12-kor telefonáltam vissza a hivatalba. És felvette a hölgy, de közölte, hogy nem ér rá, kb fél órás elintéznialója van. Mondom ok, akkor dél előtt kicsivel ott leszek.
    Útban odafelé felhívott az értékbecslő is, szerdán délután jön.

Kb 5 perc alatt végeztem is az önkormányzaton, majd kis beszélgetés után elindultunk haza a kolléganőméktől. Fél 2-re értünk haza, fáradtan, és nagyon éhesen. Még szerencse, hogy Kedvesem elment ebédelni a kollégáival, itthon meg volt étel a hűtőben.

Aztán ki az udvarra, Borka meg az utcára biciklizni a szomszéd kislánnyal. Persze kb 1 órás játék után megint püfölés lett. Miért kell minden nap ezt csinálniuk? :(

Borka most egy nagyon rossz fázisban van. Sokat szemtelen, flegma, idétlen, figyelmetlen,hisztis és nyafogós. Nem szeretem, hogy ilyen, és kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit is tegyek.

Az elalvás egyébként ma egész korai volt, Réka 8-kor aludt el, Borka fél 9-kor.

Aktív témák