Aktív témák

• ladybug
    őstag
    válasz ladybug üzenetére #229

Miután letettem a gépet kopogtak is. A szomszéd fiúk meglátták, hogy felállítottuk a medencét, és jöttek pancsolni. Amíg hazamentek, Borkát felébresztettem, és kikanalaztam az udvarra, mert elég nehezen ébred fel. Aztán uccu, pancsoltak is egész délután.

Közben átjött a szomszéd kislány is. Lett rögtön veszekedés, de aztán mégis tudtak játszani a gyerekek, de ez szerintem csak a fiúknak volt köszönhető. Ez meg is mutatkozott, mert amikor elmentek, a két lány kb 5 perc alatt annyira összeveszett, hogy elkezdtek verekedni. Nekem pedig már nagyon elegem volt/van belőlük, mert minden lehetőséget kihasználnak, hogy bosszantsák, ingereljék egymást. És nem avatkoztam közbe. Elég szörnyű volt nézni, és hallgatni, de csak nem akarták abbahagyni. Gondoltam, az egyik majd csak enged, de nem. 2 csökönyös liba. Aztán észrevette az anyukája, hogy mit csinál a leánykája. Mondom verekednek. Na, kaptam ám egy szemmel verést én is. A nyavalyás kislány pedig ahogy meglátta az anyját elkezdett nyüszíteni, és mint ahogy kell, eljátszotta az ártatlan hattyú halálát. A szomorú az, hogy elhiszik neki... De holnaptól kezdve 1 héten csak 1x jön át, az tuti. Az érdekes az, hogy mindenki mással tud játszani a lánykánk, csak ezzel a kislánnyal nem. Talán nem (csak) vele van a hiba.

Miután Borkával megbeszéltem, hogy ezentúl hanyagolják egymást, megérkezett Párom is. Beszélgettünk kicsit az udvaron az építkezésről, majd bejöttünk. Vacsora, fürdés.
    Réka fél 9 körül aludt el. Borkával így tudtunk még játszani, könyvet nézni, és nyugodtan mesélni.

Réka a függőágyban:
    [kép]

A gyerekek fürdenek:
    [kép]

[Szerkesztve]

Aktív témák