Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Nem tudom, hogy a nagy meleg tette-e, de Réka 1/4 4-kor felébredt. Szopizott jó sokat, így arra gondoltam, hogy valószínűleg szomjas lehetett, aztán vissza is aludt hamar. 3/4 7-kor kelt reggel, de addigra már Borka itt feküdt közöttünk. Fél 7 körül jött át, de elaludni már nem tudott.

Reggeliztem, addig a lányok mesét néztek, majd nekiveselkedtem a vasalásnak. 20 perc után Réka megunta a szórakozást, és abbahagytam. Kivittem, elaltattam, majd be. Borka most kért reggelit, aztán utána kivasaltam, amit otthagytam.
    Bicikilire pattantunk, bevittük az oviba a kupakokat, aztán vettünk péksüteményt, és fagyiztunk. Majd hazakerekeztünk, és játszottunk az udvaron. Kipróbáltuk a függőágyat, nagyon kényelmes. Borkát pedig megtanítottuk ki- és beszállni, mert ugye ehhez odafigyelés is szükséges, amivel a Nagylánykánk hadilábon áll.

Fél 1 körül bementünk, lefektettem Rékát, majd hazaérkezett Kedvesem is, és ebédeltünk. Aztán Borkát is lefektettem. Mire pedig leültem volna, Réka felébredt. Most még jól elül itt mellettem, de gyanítom ki kell mennünk hamarosan az árnyékba.

Kint voltunk, illetve vagyunk is. Most épp pancsol a Drága, a másik Drágát meg nemsokára keltem.

Aktív témák