Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel a mostanában megszokott 2 óránkénti evés szerint zajlott. Emellett még az is befolyásoló tényező volt, hogy náthás lett Réka. A reggeli ebredés után tehát orrszívó porszívó következett. [Agyelszívás... - peterkeT]
    Borka jól aludt az éjjel, de reggel már korán, fél 7-kor felébredt. Feküdt még közöttünk, majd 7 után felkeltünk mindannyian. Amíg készülődtünk, reggeliztünk, Borcsi aranyosan, csendben játszogatott, Réka pedig aludt; 8-kor ébrdt fel. Szopizás után öltözés, és irány a tennivaló.
    Először gyógyszertár: ezren vannak, még bemenni is alig lehet. Tovább... Varrónő: a szoknya, ami 2 hete ott van nála, még mindig nincs kész. Páromnak vittem be 2 nadrágját felvarratni. Jövő keddre ígérte a szoknyával együtt. Tovább... Virágbolt: óvónőknek és dadusnak vettünk 3 cserepes virágot, ezzel megköszönve egész éves munkájukat. Tovább...Kenyérbolt: mivel nincs briós, Nagylányum felháborodik, és közli, hogy irány át a megszokott boltunkba. Mondom ok. Ott szerencsére volt briós, és még az, amit venni akartam. Tovább...Autómata: pénzlevét. Tovább...Ovi: átadtuk az ajándékokat. Amíg beszélgettem az óvónőkkel, Borka játszott a csoporttársaival. Tovább...Gyógyszertár: kiváltottam a tablettámat, és leadtam a lejárt szavatosságú gyógyszereinket. Tiszta a lelkiismeretem, hogy nem szennyezem a környezetet. Tovább...Végre itthon. Mire hazaértünk Borka teljesen kifáradt. Át is ment a dédihez játszani. Közben Réka elaludt, és elkészítettem az ebédet, és holnapra is megfőztem, mert megyünk uszodába.

Kicsit játszottunk még az udvaron, aztán megérkezett Kedvesem is, és ebédeltünk. Készült pár fotó is ebéd után. Íme:
    [kép]

[kép]

Aztán most alszanak mindketten.

Aktív témák