Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Engedjétek meg, hogy kicsit szentimentális legyek.
    Augusztus 21-én lesz a 7 éves házassági évfordulónk, 8 éve és 3 hónapja vagyunk együtt, lassan 9 éve ismerjük egymást. Olyan hosszú időnek tűnik, és mégis mintha csak pár napja történt volna.
    Talán még erősebb a kötelék köztünk, mint az első években. Már nem az a vad fellángolós szerelem ez, hanem egy olyan érzelmi, lelki kapocs, ami mindennél szilárdabb, mindennél nagyobb erőt ad. És még mindig tud egy-egy megjegyzése, érintése, cselekedete olyan bizsergető, szívet melengető és jóleső lenni, mint az elején.Sőt, ennyi együtt töltött év után boldog vagyok, hogy érezhetem, hogy az vagyok neki, akire mindig is vágyott. Hogy azt tudom neki nyújtani, ami kell neki, amitől boldog és elégedett. Nem nagyon tudom szavakba önteni a boldogságomat, örömömet. Szeretem...

És akkor most pár sor a mai napunkról.
    Rékus fél 1-kor már fel is ébredt. Nagyon nyugtalanul alszik a nátha miatt, sokszor felsír. Szopizott, és kiszívtam az orrát, majd vissza is aludt hamar.
    Borka a köhögés miatt nem alszik jól. 5-kor jött át, és vissza is aludt. Majd amikor Réka felébredt 6-kor, akkor átjött velünk a másik szobába, és ott aludtunk 3-an 8-ig.
    Kicsit beszélgettünk, aztán Borka elment a mamival a boltba. Rékát felöltöztettem, majd apájával kényelmesen megreggeliztünk. Pont végeztünk mire Borka hazaért. Akkor aztán kimentünk az udvarra.

Párom középiskolai osztálytársa jött el az unokatestvéreivel hozzánk. Megbeszélták a részleteket a találkozóról, ami 2 hét múlva lesz. Borka szépen eljátszott a gyerekekkel, én meg közben elkészítettem az ebédet.

Ebéd után csendespihenőt tartottunk, de Borkára nem szórtak az álommamnók elég port, ezért elmaradt a délutáni alvás. Lett is megint este 6 körül már dülöngélés, botladozás és nyafogás.
    Fürdés után el is aludt a fotelban mesenézés közben. Még arra sem ébredt fel, amikor átvittem az ágyába.
    Réka még nem alszik teljesen, nagyokat szuszog.

A tervezőnő telefonált ma, és a pontos címemet kérte. Hétfőre hozza a kész terveket, és aláírás után már mehetnek is az önkormányzathoz. Aztán várunk az engedélyezésre.

Aktív témák