Aktív témák

• ladybug
    őstag

Tegnap estéről semmit sem tudok. Miután megírtam a naplóm, eldőltem az ágyban, és pillanatok alatt úgy elaludtam, hogy semmire sem emlékszem.

Réka éjjel 3-kor ébredt fel, majd reggel fél 6-kor, úgyhogy mire Borka reggel 6-kor átjött már ottszunyókált békésen mellettem az ágyban. Beemeltem gyorsan az ő ágyába, majd aludtunk tovább. Párom vmikor felébredt, és eltűnt, de mi úgy aludtunk, mint a bunda. Fél 9-kor ébredtünk fel. De régen aldutam már ilyen sokáig. :)
    A délelőtt nagy része azzal ment el, hogy póbáltunk felébredni és elkezdeni a napot. Hát, nem ment vmi egyszerűen. Főznöm viszont ma sem kellett, csak egy kis köretet készítettem.
    Ebéd után elmentünk sétálni; ma elmaradt a délutáni alvás a késői kelés miatt. Visszavittük a nyuszinkat az anyukájához, mert sajnos nincs helyünk ahol tartsuk. Nagyon bántam, de Borkának nem akartam mutatni, mert ő is kicsit szomorú volt. Utána fagyiztunk egy jót, amolyan búfeledtetőként, és kipróbáltunk minden játékot a játszótéren. Aztán itthon az udvaron töltöttük a további délutánt. Hamarosan a szomszéd fiúk is megérkeztek, és végre gyerekpartner is akadt a játékban. Aztán átjött a szomszéd kislány is, majd Borka hozzá, de sajnos a vele való játék percek alatt vitába, kudarcba vagy hisztibe fullad. Úgyhogy szegény lánykámat pár perc elteltével jobbnak láttam hazahívni.

Este fürdés után megnéztük a Neveletlen hercegnő című könnyed kis romantikus filmecskét. Nagyon tetszett Borkának, és én is szeretem az ilyen stílusú filmeket. Mindig sírok rajtuk. Tudom, tudom..., de amikor olyan jólesik a végén örülni a happy end miatt. :B

[Pedig ebben nem is volt kutya... - peterkeT]

Réka most aludt el. Remélem, most már egész éjszakára.

Aktív témák