- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Az éjjelünk nagyon mozgalmas volt. Felébredt Réka 1-kor, fél 5-kor és fél 7-kor. Mindegyik alkalommal ki kellett szívni az orrát. Utána viszont nyugodtan aludt.
Borka viszont mostanában nagyon nyugodtan pihen. Éjjel nem ébred fel, és reggel is 7-ig alszik. Ma is ekkor kelt. Kicsit morogva és nehézkesen indult be a napunk, de utána rendben volt minden.
A mai nap a mosás és vasalás jegyében zajlott. 3x raktam tele a gépet, de szerencsére a szél meg is szárította az előző adogot, mire a következőt kiteregettem. Aztán délután vasalás. Egy hegynyit sikerült legyűrnöm, de a másik hegy holnapra marad.
Kicsit fáradt és ingerült vagyok. Jó lenne már ezen a betegséges időszakon túlesni, meg az autó és a ház miatt is konkrét dolgokat tudni. Sok, fontos dolog történik mostanában, és úgy érzem, nem bírom az iramot.
Anyáék ma adták be az ő autójukat bizományiba. Azt mondták nagy a kereslet a Kalosokra. Legyen igazuk, és keljen el minél hamarabb.
Délután ki akartam menni sétálni, de a szél nagyon fújt, és így nem akartam kivinni a lányokat. Pedig amúgy az idő kellemes volt. Helyette ittbent játszottunk. Estére kissé rosszul éreztem magamat. A szemem ég, a térdem fáj, és az orrom folyik, de más nincs még.
Hívtak oviból, hogy kaptam fizetésemelést, kemény 3000 ftot. De remek. Azzal nyugtatom magam, hogy több, mint a semmi.
Nos, igen. Tegnap lemaradtak a képek, mert választások voltak. És ugye erre lehet fogni mindent. Akkor teszek be kettőt. Az első tegnapi, a második mai.
![[kép] [kép]](http://img303.imageshack.us/img303/1029/2006041000047jh.jpg)
Aktív témák
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Napelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest