Aktív témák

• ladybug

őstag

Az éjjelünk nagyon mozgalmas volt. Felébredt Réka 1-kor, fél 5-kor és fél 7-kor. Mindegyik alkalommal ki kellett szívni az orrát. Utána viszont nyugodtan aludt.
    Borka viszont mostanában nagyon nyugodtan pihen. Éjjel nem ébred fel, és reggel is 7-ig alszik. Ma is ekkor kelt. Kicsit morogva és nehézkesen indult be a napunk, de utána rendben volt minden.

A mai nap a mosás és vasalás jegyében zajlott. 3x raktam tele a gépet, de szerencsére a szél meg is szárította az előző adogot, mire a következőt kiteregettem. Aztán délután vasalás. Egy hegynyit sikerült legyűrnöm, de a másik hegy holnapra marad.
    Kicsit fáradt és ingerült vagyok. Jó lenne már ezen a betegséges időszakon túlesni, meg az autó és a ház miatt is konkrét dolgokat tudni. Sok, fontos dolog történik mostanában, és úgy érzem, nem bírom az iramot. :(
    Anyáék ma adták be az ő autójukat bizományiba. Azt mondták nagy a kereslet a Kalosokra. Legyen igazuk, és keljen el minél hamarabb.

Délután ki akartam menni sétálni, de a szél nagyon fújt, és így nem akartam kivinni a lányokat. Pedig amúgy az idő kellemes volt. Helyette ittbent játszottunk. Estére kissé rosszul éreztem magamat. A szemem ég, a térdem fáj, és az orrom folyik, de más nincs még.

Hívtak oviból, hogy kaptam fizetésemelést, kemény 3000 ftot. De remek. Azzal nyugtatom magam, hogy több, mint a semmi.

Nos, igen. Tegnap lemaradtak a képek, mert választások voltak. És ugye erre lehet fogni mindent. Akkor teszek be kettőt. Az első tegnapi, a második mai. :)

[kép] [kép]

Aktív témák