Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
dél-pesten személyes tapasztalattal tudtok esetleg ajánlani sütő szerelőt, aki egy bosch beépíthető sütőt meg tudna nézni? borzalom eddig a felhozatal...
-
Agostino
addikt
sziasztok
megbízható ajtós céget tudtok javasolni? egyszerűbb de hőszigetelt műanyag ajtót rakatnánk be, kömmerling márkán akadt meg a szemünk, de egész délelőtt egyetlen olyan céget találtam akiknek van értelmes weboldala és jó pontozása... kijönnének, mérnek, gyártanak, szerelnek én meg fizetek és örülök. jola-t hanyagolnám, róluk nem olvastam túl jókat és szüleimnek sincsen velük jó tapasztalata.
-
Agostino
addikt
válasz
Handball94 #125887 üzenetére
köszönöm szépen! : )
-
Agostino
addikt
sziasztok
voltak már kérdések szép kártya kapcsán, engem bolt érdekelne most, ahol tényleg be tudok mindent vásárolni válogatás nélkül, rendes nagy bevásárlókocsik vannak és autóval is tudok parkolni értelmesen a környéken. lurdy real boltot említették pár helyen, talán a penny is elfogadja, de erről semmiféle valós tapasztalatom nincsen. itt esetleg valakinek?
-
Agostino
addikt
válasz
Mr.Csizmás #125033 üzenetére
ja bocs nem voltam egyértelmű, a buszsofőrre gondolok. mármint nehezen hiszem, hogy bkv állományban foglalkoztatott záróvonalon szembesávba betolja a buszt majd nekiáll ajtót rugdosni.
-
Agostino
addikt
sziasztok
gumiszervizt keresek pesti oldalon, lehetőleg nem olyat, ami 8 és 17 között van csak nyitva, hanem tovább és esetleg szombat délelőtt is, illetve van lehetőség kérni gumitárolást. az ár nem fontos, csak dolgozzanak tisztességesen. köszi ha van tippeteket! az olah gumi asszem felejtős lesz ahova most járok.
-
Agostino
addikt
válasz
FoxiestFox #122957 üzenetére
világvége? mi van már megint...? : [
-
Agostino
addikt
válasz
Mercutio_ #122635 üzenetére
legutóbb én asszem a budaörsi obiban vettem, de szerintem kb. bármelyik ilyen háztartásos boltban tudsz venni. obira ránéztem ott fél kg 800 forint, gazdabolt ott csak 500 forint. havonta szoktam lezúdítani egy adagot, pár kanállal rakok a feltöltött kagylóba, de itt is kb ennyit alkalmaznak.
-
Agostino
addikt
válasz
ReFleXx #122626 üzenetére
nem megy le egyáltalán vagy csak nagyon lassan? ha lassan megy le akkor talán csak elzsírosodtt a cső. ez esetben madzag a dugóra, töltsd fel tűzforró vízzel a mosogatót, tegyél bele jó pár kanál trisót aztán dugó ki, hadd menjen. nekem a csőgörényes bácsi azt mondta a trisó lemar mindent, maximum meg kell párszor ismételni.
-
Agostino
addikt
válasz
macilaci78 #122320 üzenetére
megköszönöm, ha dobsz egy privátot majd : )
-
Agostino
addikt
válasz
macilaci78 #122311 üzenetére
nagyon klasszok, pusztán kíváncsiságból: milyen árban gondolkodnál? illetve ha van még ez-az, én is szívesen vennék még képeket : )
-
Agostino
addikt
válasz
Mr.Csizmás #122149 üzenetére
józsefvárosi vagyok, nem kell azért mindent elhinni amit a kerületről mondanak : ) de az tény, hogy a fém nem sokat marad az utcán. : ))
macilaci78 - elmegy innen minden szerintem...
-
Agostino
addikt
válasz
macilaci78 #122145 üzenetére
viccen kívül gyere el a nyolcadik kerületbe, itt most lomtalanítanak. tedd ki egy kupachoz, asszem holnap az illés utca lesz soron de tökmindegy, napok óta a lomisokat kerülgetem. én akár oda is állnék egy kupachoz, hogy tesók, fém, ha kipakoljátok megkapjátok.
-
Agostino
addikt
válasz
macilaci78 #121901 üzenetére
jó, sejtettem ez a válasz, de titkon meg mégsem, mert pár helyen meg látni, hogy tett be szintbehúzókat. ámbár az is lehet ott annyira fosul tolta fel a csempét, hogy kénytelen volt költeni, mert máshogy sehogy sem jött ki szintbe.
-
Agostino
addikt
válasz
Kalandor #121796 üzenetére
Ha szerinted általánosságban egy random FB komment vagy csoport jobb színvonalú mint egy random PH topik vagy hozzászólás, akkor más mozit nézünk.
vannak bizony szakmailag sokkal erősebb csoportok amott, mint itt. de ez fakad abból is, hogy itt egyetlen regisztráció hozzáférést enged mindenhez, amott pedig egyes zárt csoportok akár fényképes bizonyítékot is kérnek mielőtt beengednek és két másodperc alatt búcsút intenek ha nem tartod be a moderációs szabályokat. mert hogy vannak.
véleménybuborékba zár, algoritmusokkal moderáltat
itt szerintem másról beszélünk. én a csoportok önszabályozására gondoltam. az, hogy az fb politikai és gazdasági téren milyen ráhatással bír a világra nem tisztem megvitatni hiszen itt nem releváns. -
Agostino
addikt
válasz
Kalandor #121792 üzenetére
Nyilván fenyegetés a FB városi csoportok léte, de milyen gáz emberekkel lehet ott kontaktálni, milyen a Facebook közbeszéd színvonala?
teljesen korrekt emberekkel hozott össze az élet és nekem pl semmi panaszom a szinvonalra. jó eséllyel van fent fotó, látok pár bejegyzést, össze tudok rakni egy alap profilt ami az esetek jelentős részében beválik. a legtöbb csoport jól moderált, egyértelmű szabályok vannak. ilyen szempontból az fb csinálja jól, figyeli a trendeket, engedi az alulról szerveződést és annak mentén szabályoz, nem fordítva. -
Agostino
addikt
wait. ha az aláírásban szabad hirdetni akkor ennyi erővel csak nyitni kellene egy topikos google sheetet, pár oszlopot felvenni, oda mindenki beírja mit akar eladni és mennyiért, berakja a google sheet linket az aláírásába ide meg csak annyit ír, hogy új terméket raktam fel a táblába, nézzetek rá vagy frissült a tábla.
-
Agostino
addikt
válasz
macilaci78 #121661 üzenetére
ami neked jópofa lett volna ez egy philips senseo ha nem teszel bele filtert forró vizet nyomat ki neked, van hozzá teaszűrő, kávészűrő, műanyag pod amibe tetszés szerinti kávét tehetsz. kismillió mod van hozzá. a sajátom 2003 óta ketyeg és még tömítést sem kellett cserélnem benne.
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
válasz
Parci #121611 üzenetére
egyszerűen a fórumban nehezen kezelhető ez a téma és szeretnénk rendet rakni
de ott miért kell rendet rakni ahol amúgy rend van? mármint ebben a topikban szerintem nem volt ezzel gond... ja de bocs ha jól sejtem egyike lehetnek az idézem"fél tucat hardcore ősuser"-nek akik mindig elégedetlenek
-
Agostino
addikt
válasz
macilaci78 #121488 üzenetére
tényleg nehéz különválasztani a tisztságet a privát fórumozótól
ha olyanom van moderátor vagyok amikor meg úgy kényelmes akkor nem? come on... -
Agostino
addikt
válasz
radi8tor #121474 üzenetére
miért ne dolgozhatnál, ha van meló az fontosabb. nem lett itt semmi moderátori kártya előhúzva, moderátor vagy, ott van a neved alatt. onnantól pl. az én szememben a ph képviselőjeként vagy jelen és amit mondasz, ahogyan és amit válaszolsz az a lapcsaládot képviseli illetve minősíti. nem te vagy az első képviselő, aki furcsán közelíti meg a dolgokat. erre írtam fentebb, hogy ti tudjátok. biztosan mindent jól meggondoltatok.
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
sziasztok
megdobna priváttal valaki, aki nálam autószerelés / fényezés terén sokkal okosabb, mint én? nekem nulla e téren a tapasztalatom.
-
Agostino
addikt
válasz
hszilard666 #118695 üzenetére
én [ilyet], elvagyok vele különösebb gond nélkül. öt perc telepíteni.
-
Agostino
addikt
igen, legalábbis szeretném ezt hinni. azt szeretnénk elkerülni, hogy halálozás esetén hosszú évek óta nem látott arcok bepróbálkoznak azzal, hogy nekik ez jár, mert hát helló. viszot ha jól értem itt fentebb 118655, akkor nekem nem is ügyvéd kellene, hanem egyből közjegyző? vagy ügyvéd elintézi, kifizetem és átballagok vele közjegyzőhöz?
-
Agostino
addikt
válasz
Magnum_ #118646 üzenetére
akár lehetne ez is, viszont inkább profira szeretnénk bízni a dolgot, mert bár tényleg akár meg is írhatná az érintett fél papíron, lennének kérdéseink és jobb tisztán látni a dolgokat.
Qru - nem tudom mennyire összetett a dolog, de köszönöm a tippet! inkább most fizet az ember profinak, mint később rafkós keselyüknek.
-
Agostino
addikt
sziasztok
tud valaki ajánlani hagyatéki témakörre specializálódott jó ügyvédet budapesten? nincsen kerületi megkötésem, talán a tágabb belváros lenne az igazi. semmi különös nem lenne, végrendelkezés megírása, alap dolgok.
-
Agostino
addikt
sziasztok
közületek valaki esetleg fekete öves allee parkolásból? motorral mentem le, kifele menet a kapu szerint fekete listára rakta a jegyem, amit kb. fél órája váltottam és az automatában is próbáltam intézni, de mindig kiköpte plusz infó nélkül. a parkolós szekubácsi is csak nézett mi ez. végül abban maradt velem, hogy ne foglalkozzak vele, majd kiterelt a másik sorompónál, ott kifértem a kis résen.
-
Agostino
addikt
válasz
*Ropi* #117147 üzenetére
szia
nekem a kettő funkció nehezen állna össze egyetlen eszközben. van itthon egy 4000-es dremelem, ezzel maximum kicsavaroznék csavarokat. alapjáraton is széttépné a menetet behajtás közben miután átfúrta az asztalt amin dolgozom : ))) pici csavarokra inkább xiaomi wowsticket vennék, nagyon standard csavarokhoz háztartásban meg akkus makitát.
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
szép reggelt mindenkinek
fővárosunk lehetőleg belsőbb részein keresek elektronikai szervizt, de olyat, amely nem csak mosógép - mikró - hifi - noti - tv vonalon mozog, csak egy páraelszívó fali ventilátort szeretnék megnézetni. ismer valaki esetleg ilyesmi üzletet?
-
Agostino
addikt
válasz
MurdR #116718 üzenetére
feleségem pelenkatortát készített amikor mentünk látogatóba. örültek neki, pelus meg mindig kell. tettünk mellé pár ilyen kisebb plüss nyomorgatnivalót. ezek úgyis jól jönnek és a pelenka sem annyira olcsó mulatság ha azt vesszük.
-
Agostino
addikt
esetleg egy törtcsavar kihajtó szettet venni? egy ezres, van a mester utcai praktikerben is. de szerintem elég sok barkácsboltban lehet venni.
-
Agostino
addikt
válasz
bitpork #116269 üzenetére
ha van kb infód mit szeretnél és merre, keress meg nyugodtan, hátha tudok mondani valamit. de összességében tartom magam a közrefogott rész teóriámhoz. fejlesztettek rajta, de nem jött össze. ha viszont most beruháznék, az illés, korányi, diószegi, orczy, baross által közrefogott részt nézegetném.
-
Agostino
addikt
válasz
bitpork #116246 üzenetére
representing nyolcker, ama : ) a magam részéről mivel itt közlekedem jobbra balra és a munkahelyem is itt van, szerintem leegyszerűsítve: józsef krt - népszínház utca - fiumei - baross által közrefogott szakasz még nem az igazi. ez a rész inkább #BA7750, míg a többi ma már javarészt #F4D0B1
-
Agostino
addikt
válasz
MasterMark #115937 üzenetére
nem egy fiatal darab szegényem
-
Agostino
addikt
válasz
macilaci78 #115827 üzenetére
egy céges autónál viszont ott a kényszer, hogy azt rendbe kell hozni, persze ugyanúgy saját pénzen, mellette még basztatják is az embert
ne már, vagy ez valami új szabály? felém semmi elvárás nem volt az autóval szemben. ellopták az ablaktörlőket, bejelentettem. ok, no para, vegyek újakat, kifizetik. le kellene mosni az autót, már nem látni a logót. tessék, három rugó elég? szóval nálam tök normálisan kezelték ezt, de ezek szerint csak jó helyen dolgoztam vagy a flottafelelős volt rendes velem : )
-
Agostino
addikt
válasz
Speeedfire #115616 üzenetére
értelek, azt hittem magát a boxot lett volna ciki cipelni meg használni.
"ha 4800 ft-ért éves bérletet vásárol a Füvészkertbe, korlátlanul fotózhat. A fotójegy csak magán célra történő fotózásra vonatkozik. A kereskedelmi célú fotózásért továbbra is 7800 forintos óradíjat kell fizetni."
mondjuk a 7800 bisschen teuer
-
Agostino
addikt
válasz
Speeedfire #115601 üzenetére
kit izgat? : ) baromi sok fotós jár ide, nyáron alig győzöm kerülgetni a járdán sétáló fotózásra induló párokat: ))
-
Agostino
addikt
válasz
Speeedfire #115581 üzenetére
hát hogy most van-e éppen nem tudom, de hamarosan a füvészkert itt szemben velünk tele lesz. itt talán még csak a rügyek kezdtek kibújni
-
Agostino
addikt
válasz
freelanced #114899 üzenetére
Nektek melyik márka, melyik cég vált be cipő terén?
testvérem javasolta, hogy vegyek helly hansent, rajta több mint egy éve vígan elvan a sajátja pedig ő sem kis darab ember. szóval bakancsnak hh-t vettem most én is, montreal v2. nagyon jó cipő. nyárra vagy a thalwil vagy a gambier jön.
-
Agostino
addikt
válasz
werszomjas #114820 üzenetére
uh a vegán vagy vega vagy nem tudom éppen minek hívták magukat
ámokfszösszenetük óta inkább kihagyom őket. -
Agostino
addikt
válasz
#04441088 #114114 üzenetére
duna medical centerrel nincsen rossz tapasztalatom, medve medical is bejött. fej meg szemfájás random előjön első körben vérnyomásra gondolnék, ha ennek szemüveg oka lenne szerintem az konstans jelen lenne. kellene bugázni valami olcsó de aránylag megbízható vérnyomásmérőt és olyankor mérni egyet gyorsan, amikor rosszul van.
-
Agostino
addikt
válasz
gzbotii #113884 üzenetére
ez országos dolog. mindegy, hol ültem fel távolsági buszra, ugyan ez volt a szitu. nekem egyébként ebből sosem jött le semmi negatív dolog, egyszerűen csak arról volt szó, hogy pl. a busz amin utaztam nagy távot ment, akik meg a külső helyre ültek le, hamarabb szálltak le. mindig megkérdeztek meddig utazom, elmondtam, aztán aszerint variáltuk a helyeket.
-
Agostino
addikt
hello urak
pesti oldalon keresek nagy spart. a minap döbbentem rá, hogy tesco, auchan ezeket kb mind tudom hol merre, de különálló spar, mint mondjuk a budaörsi auchan merre található, ha egyáltalán található? vagy itt inkább a kisebb egységekkel van jelen?
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
hát olvasva amiket írtok ugyan ez a gondom : ))) akh-ban elég prolik voltak, nincs az a pénz amiért a pár napos autóm kulcsát oda merném adni nekik. a marsot nem ismerem mélyen, ott csak a google értékeléseket néztem, azok felemásak, bár egyelőre még mindig szimpatikusabbak... lehet aztán túlgondolom az egészet...
-
Agostino
addikt
sziasztok
gumis témában kérnék segítséget, röviden: hova érdemes mennem ahová meg is tudom rendelni a gumit és el rakják a nyárit? kwikfitet ismertem itt, de rossz tapasztalatom volt velük. szombathelyen volt nagyon kedves szaki ismerősöm de ő egészségügyi okok miatt letette a boltot, szóval a fővárosban kellene szemeznem. nem lenne baj ha tovább nyitva tart picit és valahol a nyolc, kilenc vagy tizedik kerületben lenne.
-
Agostino
addikt
köszönöm, ezt nem tudtam, nekem mondjuk logikusan hangzana, hogy lyukasztom a hév jegyet is, mert a kalauz éppen meg is feledkezhet rólam, akkor meg marad egy bkk hév jegyem.... de akkor csak bkk jegy kezelés, aztán a többi a helyi erők feladata.
-
Agostino
addikt
sziasztok
hév-es segítség kellene, életem harminchárom éve során másodjára kell használnom és nem segít a helyzetemen a szeptember elsejei módosítás. budakalászra kellene kimennem h5 hévvel. elvileg bkk automatából [eszerint] kellene vennem egy öt kilométeres kiegészítő jegyet. akkor tehát a gyakorlat úgy fest, hogy felszállok a hév-re a batthyányi téren, amin lyukasztok egy sima bkk jegyet és ott lesz nálam / lyukasztok egy ilyen kiegészítőt is...?
-
Agostino
addikt
sziasztok, urak
még mindig keresnék fűtésszerelőt. kaptam itt egy telefonszámot de az a szerelő kezdetben válaszolgatott aztán azóta semmi jelet nem ad magáról, szóval elengedtem. igazából egy törülközőszárítót kellene nagyobbra cserélni, szóval nem egy nagy deal a munka, csak nincsen hozzá szerszámom itt fent a nagyvárosban.
-
Agostino
addikt
válasz
sketchifun #111683 üzenetére
Mit keres ott ez a rengeteg kunyeráló?
kérdésedben a válasz. átszállóhely, rengeteg emberrel. statisztikailag jobban megéri, mint máshol. plusz mivel periféria, annyira a rendőrök sem járnak arra
-
Agostino
addikt
sziasztok
szakember ajánlást szeretnék kérni tisztelettel az alább kettő területre: fűtés és nyílászáró. előbbi dolga egy törülközőszárító cseréje lenne, utóbbinak egy ablakot kellene megnéznie, ahol igen tisztességes hőhíd szokott kialakulni télen... : ( ablakost még csak-csak találtam, de normális fűtésszerelő egyelőre esélytelennek látszik
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
parkolás és ki-hova áll kapcsán: ha van egy zárt társasházi udvaron szerződéssel bérelt parkolóhelyem, de valaki odaáll, azt kérhetem, hogy vontassák el...?
-
Agostino
addikt
: )))
viccen kívül köszi, minden segítségét jól jön, írtam privit
-
Agostino
addikt
sziasztok, urak
budapesten ismertek, vagy van ismert és jó autójogász? sajnos családtagomnak szüksége lenne rá használtautó vásárlás miatt, perre fog menni a jelek szerint a téma... : (
-
Agostino
addikt
válasz
GabN73 #110579 üzenetére
ha már a kérdés fel lett téve: támogatom a magam részéről. nekem semmi félnivalóm nincsen. go for it. cink, ami az m1-esen megy mostanában: rendszám nélkül mennek saccra 180-al, jobbról, a leállósávból tépnek el mellettem. lesz dolguk a srácoknak és ez csak a múlt hét vasárnap termése ami láttam. ja ha jön a véda lassítanak. köszi.
-
Agostino
addikt
válasz
CoolBoy323 #110457 üzenetére
hát minőséghez sajnos good luck
ha tömör fa cuccot, fémet szeretnél, az nem lesz olcsó sajnos. el kell menni meg kell nézni, ha nem nyiklik-nyaklik akkor nem is fog nálad sem.
-
Agostino
addikt
válasz
CoolBoy323 #110453 üzenetére
ha budget vonalon szeretnél mozogni, akkor [jófogás - számítógépasztal] dunát lehet rekeszteni a kihúzós darabokkal, tetejében gombokért.
-
Agostino
addikt
válasz
CoolBoy323 #110446 üzenetére
szia
eladó darabom nincsen, öcsém vett [egyet] pár hónapja, neki bejött és nem is horror az ára. több méretben is kapható.
-
Agostino
addikt
sziasztok
budapesten ismertek olyan szervizt, ahol láncfűrészt át tudnak nézni, javítani és rendesen összerakni? minden találat csak vacak gyűjtőoldalakat dob fel, de azokkal nem vagyok előbbre. egyébként egy praktikeres partner benzinesről lenne szó.
-
Agostino
addikt
sziasztok
belinkelem ide is az autóhifi topikból. [ilyen] kábellel futott össze valaki budapesten, annak is a belsőbb részein autósboltban? autórádió adapter szóval gondolom olyan ritka nem lehet, de ennek ellenére csak webshopban találtam, vagy a város legszélén.
-
Agostino
addikt
válasz
bandus #107719 üzenetére
áh, nővel sem jobb. oké jobb, de van árnyoldala: majd lehet több helyre menni. feleségem szülei az ország egyik oldalán vannak, szüleim meg a másikon. ma még együtt karácsonyozunk, aztán holnap reggel autó, három óra vezetés, pár nap nyugi, három óra vezetés, pár nap nyugi, vissza budapestre, kedden meg meló, megbeszélés, indul a rozsdás mókuskerék. rohanás az egész ünnep, legalábbis nekünk.
-
Agostino
addikt
ha már sörözünk, madaras teszkóban vadásztam le pár doboz steiger sört, elég különleges élmény, de jó értelemben. nemespenészes ízvilág, mintha már bort inna az ember. kicsit levegőzik és sajtok mellé egész jó lehet. leárazva volt 270 környéke szóval ki lehet bírni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- IKEA
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest