- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Ha filmezek, akkor a laptopot kotom ki a tevere.
Olyan megoldas van, hogy ket picit jobb hangfalat veszek a teve melle (2.0), amit arra kotok ra (tehat nem a laptopos 3.5jack-es dobozkara gondolok es a teve beepitett hangszoroi helyett a ket allo hangfalbol jon a hang?
Ha igen, melyik csatlakozon csatlakozik a 2hangfal a tevere? mint itt.. De erositot nem akarnek. A televizio meg tud hajtani ket egyszerubb hangfalat (amik azert a 3k-s 10cm-s megoldasoknal jobbak)?
Vag inkabb soundbar a teve ele? -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #73037 üzenetére
Ez mar szarul kezdodik.
Melak: ma' bocs, de en se nyomulnek ra pl Qru exere. Hogy nezne ki?
Sogorno most hivott, h frissitett W10-re es szar,, mit tegyen... Elotte kellett volna hivni... Jo a W10, de clean installal....
Tavsegitettem aelinditani a visszaallitast.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Ace owner #72994 üzenetére
már másik irodában vagyok és ott már alakul a respektem eléggé. nem vicc, itt egész jól elvagyok. ma megint lazán oldottam meg egy issuet és mondta egy osztályvezető, hogy szeret velem dolgozni. szóval ma éppen nem akartam felmondani.
amőgy az elmúlt 3 napban olyna munkáim voltak, amiket szeretek (persze nem lesz ez mindig így) -
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #72992 üzenetére
kérdezd
JamesDeFrankót.Toall: bocs, hogy ma nem voltam igazán aktív, sok volt a dolgom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #72988 üzenetére
Nalam mindegyik Gé volt, kiveve a magyar tanaramat
Nekem a matekkal, fizikaval, de meg a tortenelemmel is bajom. Illetve nem a targgyal ofc. -
Magnum_
nagyúr
Nalunk karacsonyig volt igen szar az en es a kvazi apos kozotti viszony, amikor is a szeretet unnepen tajekoztattam, h ha ilyen, velem nem baszik ki, mert tobbet nem talalkozunk, de a sajat lanyaval fog, akivel amugy sem parades a kapcsolat, most meg mar kulonosebb ok sincs ezt is fenntartani, azota kedves es igyekszik...
-
Magnum_
nagyúr
Srácok, légyszíves vegyetek autót, felgyorsultak az események.
holnapi napon elvihető! -
Magnum_
nagyúr
Ahogy lattatok, ma nem tudtam annyit mobilozni, mint szoktam, de egy oranyi beszelgetest folytattam ma. 14oraval a toltorol lehuzas utan 68%-on all a Redmi 3.
Az jo. -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #72888 üzenetére
18-55-ert mit kersz?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #72857 üzenetére
Pitagorasz volt?
-
Magnum_
nagyúr
Ojj de fontos ember lettem a heten, tegnap szerzodest irtam, ma egy masik kell. Legalabb nem penzt kell behajtani
hogy azt de unom...
-
Magnum_
nagyúr
Sracok, szokasos: autora topiklakoknak kedvezmeny
Norgenzen.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #72812 üzenetére
én azt gondolom, hogy benne van minden, ami egy tudatos vevőnek fontos lehet (pl. összes gyári kulcs megléte), stb. Megnéztem az árakat, nem lőttem fölé, sőt, sok drágább van ugyanilyen, vagy rosszabb kondikkal.
egyébként a hirdetéseim - legyen az akármi - jók, tudod, szart nem adok el -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #72810 üzenetére
jó lesz nekem a VW. ha nem pofátlanul fognak alkudozni és valaki kicsap annyit az asztalra, amennyit kell, akkor még idén kapna a Jetta egy kényelmes, magyar utakkal kompatibilis 18-as kereket, komfortos /40-es gumikkal.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #72807 üzenetére
mögöttem meg nem igazán ülnek, szóval ezzel a kérdéssel nem foglalkozom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #72804 üzenetére
persze, 1-2cm-vel nagyobb, illetve szélesebb, mint a mostani, attól nem kell nagyobb, nem vagyok én Murder méret.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #72780 üzenetére
és milyen? mesélj.
kocsi nem kell-e botrányosan jó áron?
FB-ra fel szoktál amúgy menni?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #72722 üzenetére
Majd ezt belinkelem, ha jossz sirni, hogy megbuktal
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #72705 üzenetére
Nem, mert amikor leparkoltam megvolt. Tuti 100%.
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt.
Erettsegizokneknsok sikert!
Annak meg torjon le a keze, aki ellopta tegnap ejjel az egyik felnikupakom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #72695 üzenetére
Anytime
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #72692 üzenetére
Megnyitod a kepet a beepitett kepnezegetovel es a jobb felso sarokban lesz egy ikon (ceruza), arra katt es lehegosegek tarhaza lesz. Egyebkent jo a win10 gyari kepszerkesztoje, en mar csak azt hasznalom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #72671 üzenetére
Jo, de hat te par eve bkv-ra se igen ultel fel, emlekszem am
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #72669 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #72667 üzenetére
Akkor nyilvan te nem a 'legtobb mancikat' fogtad ki
-
Magnum_
nagyúr
nem akarom elhinni, hogy az egész YT-on nincs fent egy normális Mr. Sandman acapella, még mindig a Philadelphia c. filmben látott részlet YT alert) a legjobb.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #72631 üzenetére
Bios gond nem volt?
En is lecsereltem a ventit ket hete (hibatlan volt a gyari is, de valami megis lehetett, mert az uj halkabb, ha megy, de kesobb is kapcsol be. Persze akkor mar paszta is volt).
Jovo heten a cegest pasztazom, illetve megnezem, mi van a ventivel, mert K hangos es allandoan teker. Pedig kvazi uj gep, elottem nem hasznalta senki. -
Magnum_
nagyúr
Most megnezzuk az elso adam keresi evat nev alatt futo, meztelenjedos realityt. 3perce megy. Elso csavonal The Rock tetko megvan, az kell. Kovetkezo szereplo, kislany, mobdta, hogy ugyfelszolgalati ugyintezo. Szerintem csak volt.
Col: jobbulast es ovatosan vezess
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #72619 üzenetére
Egeszseged hogy van?
-
Magnum_
nagyúr
Mi a kotta fiuk? Elrohant ez a nap es kotyagos a fejem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #72588 üzenetére
Koltozne a fene. Inkabb kiralykodnek Gyorben, vannak ott rendes kislanyok, akik ertekelik a jot es nem sokat lattak a budapesti kurvulasbol.
Biztatot nem tudok mondani, bar nekem ilEt utoljara kozepsuliban mondtak, de ehhez hasonlo noi okossagot hallottam mar es vege lett.
De akkor tudod mit?
Soha ne add fel, kuzdj a szerelemert, a befektetett munka meghozza a gyumcset, ha latja a szerelmed, majd az ove is fellangol ujra, hisz' nem aludt ki, csak jott egy kis tavaszi szello, ami kimozditotta a lang utjat egy pillanatra a kancbol, de eg az meg, csak meg kell erositeni, de nem nagyon, hisz' a szerelem a legerosebb ero a foldon, a lelekben.
-
Magnum_
nagyúr
Gyumolcs leves volt es paella. Jol laktam.
-
Magnum_
nagyúr
Most kovetkezik a gdp!
-
Magnum_
nagyúr
Ma nem sokat beszelgettunk
Sleep well -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #72535 üzenetére
a két külső monitoron ugyanaz a kép kellene, hogy egyszerre egymással szemben ülő felek lássák külön-külön, max a notebook kijelzőjén lenne más (vagy nem)
-
Magnum_
nagyúr
csak szigorúan elméleti kérdés:
ha van egy laptop HD3000 vga-val, és annak a képét valaki ki kívánja kötni 2db monitorra, vga elosztóval megoldható? tehát a képernyő tartalom 2 külső kijelzőre lenne kiterjesztve, pl office, outlook, esetleg böngésző.
Elbírja? Megoldható? -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #72514 üzenetére
Neki nem kell ajandekot adnia kulon. A kislany altal atadando ajandekot szponzoralja meg, because he is a good man.
-
Magnum_
nagyúr
Another day in paradise
-
Magnum_
nagyúr
Joooo regggelt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest