- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Nagyobb bánatom, hogy a lakótelepen felszámolták a nagyobb szelektív gyűjtőket, így most az üveget és konzervesdobozt nem tudom hova kellene vinnem
Saint_: amikor nem fér bele az összenyomott vizespalack nekiállok kipakolni és összenyomni a berakott flakonokat, legutóbb 59-et sikerült, aztán meguntam
-
darvinya
titán
Előkapartam egy autó szerelési útmutatóját.
Gyújtás bekapcsolt állásban akku jelzés van, hogy akku jó.
Indítás után akku jelzés kialszik elindult a töltés, generátor jó.
Indítás után akku jelzés nem alszik ki, akkor akkuról üzemel, generátor rossz, mert nincs töltés, újabb autókon ekkor motor lámpa is világít, stb. figyelmezető jelzés. -
darvinya
titán
Ha feszültséget mér, akkor szar aksi felé megy feszültség, tehát működik a kijelzés.
Nem hiba lámpa van, a hanem töltés jelzés.
Alapból akku jelű lámpa jelzi, hogy akkumulátorról üzemel, mikor kialszik, akkor generátor töltés alatt van.Előző hsz-emet sikerült szerelési oldalról nézve írni, hogy milyen jelzés van/nincs.
-
lorcsi
veterán
-
gzbotii
nagyúr
Eddig nekem jó tapasztalataim vannak. Nagyon jó arcokat ismertem meg, van akivel utána is tartottuk a kapcsolatot. De persze igyekszem szűrni, ha rámír, felhív és fura arcnak tűnik, akkor megmondom neki, hogy bocs nem. De egy BP - Gyergyószentmiklós út 10 óra (700km), ami elég hosszú, sokszor nyomtam le egyedül, lement 3-4 Égéstér, stb, de már mindent IS untam a végén.
Én utasként nem ülnék ilyenbe, annyi idóta az utakon
-
Spet
addikt
Útdíj szerint, nem fizetős szakasz (picalert). Hírt sem találtam, hogy fizetősé tették volna azt a szakaszt.
Petyyyy nem lehet, hogy igénybe vettétek az előtte lévő elkerülőt? Mert az viszont tényleg fizetős.
-
macilaci78
nagyúr
Akkor csak a segway, eletromos roller és hasonló csodák ellen van kifogása?
Minden esetre a bukósisak érdekes kérdés. Egyrészt higiénia, a tetvektől eltekintve izzadok, mint egy ló... Emellett a bukósisak elsődleges funkciója a biztonság, melynek szerves része a méret helyes megválasztása.
-
Ahhoz árérzékeny a brigád.
(#111379) Saint_
Régi haver, arról nem tehetek, hogy így viszonyulnak egymáshoz.(#111380) macilaci78
Alkohol fogyhat airsoft után is.(#111381) DeFranco
vicces lenne ha saját magamnak szervezném, de nem
(#111382) macilaci78
19-35, a csoport nagy része 25 körül mozogAirsoft arénát ajánlották, arról nincs esetleg infód?
(#111383) Qru
Nem biztos, hogy utána a belváros felé vesszük az irányt -
szkorhetz
őstag
Mi személyes adat ebben? Az autó adatai nem személyes adatok. Nem a tulajdonos nevét/címét/anyja nevét kérem le, hanem, hogy az elmúlt 3 évben hányszor volt szervízben, volt-e kinvonva a forgalomból és mennyi KM van benne. Semmi más nem érdekel.
Mikor én adtam el a saját autómat két hete, én kértem le a KM adatbázisból, hogy mennyi van benne, hogy másnak ne kelljen és mert nincs mit tikolnom. Nyílván magyar autónál ez adott, de ez az egésznek egy nagyon pici szelete.
-
-
macilaci78
nagyúr
Erre voltam kíváncsi. A régi trafiknak fix helyen kellett állniuk, így tudták mérni a mért tárgy távolságának változását és ahhoz szükséges időt.
Volt persze olyan próbálkozás, hogy "ha én 150-nel mentem, akkor te is", erre meg volt pár élelmes gyanúsított, aki azzal védekezett, hogy ki senki nem állította, hogy a rendőrautó sebességmérője csalhatatlanul pontos, hát még az a szemmérték, ami a rendőrautóból kitekint... Többek közt egy hitelesítési mérnök figurázta ezt ki.
Erre jöttek a hitelesített sebességmérő órával rendelkező járművek, de ez nem olyan egyszerű, számít a gumiméret és a téli-nyári méreten felül a gumi kopása is, stb. Nem is volt sok ilyen rendőrautó. -
DeFranco
nagyúr
a kövek a necc, ezért sem szeretem ha nem tartják be a 60-as korlátozást és előzgetnek ha próbálok legalább nagyjából megfelelni ennek.
ugyanis hiába azt látja a paraszt hogy nem dolgoznak az úton, lehet menni, nem csak azért lehet ott tábla mert épp munkavégzés folyik, hanem azért mert maradt/van még/keletkezik törmelék az úton, felhordott salak, akármi, és pont azért kell visszavenni a sebességből hogy ne a mögötte levő szerencsétlen szélvédőjére vágja rá az áldást.
-
macilaci78
nagyúr
Főúton beállok egy sebességre és megyek a saját tempómban. Ha a forgalom engedi, akkor tartom, illetve akkor engem is meg lehet előzni. Ha a forgalom nem engedi a saját tempómat, akkor én is előzgetni vagyok kénytelen. A 47-esen, régi 4-esen szocializálódtam, nem stresszelt traktort követni 4-5 km-en keresztül.
Többsávos úton legfeljebb csak előzéskor cibálom meg kicsit a bajszát, ha a tükörben azt látom, hogy nem sokkal gyorsabban, de kocsisor jön a belsőben. Akkor odalépek neki, letudom a lassabbat és én is visszább veszek.
Engem inkább várostáblánál lehet megfogni, amikor kifelé gyorsítok, vagy befelé gurulok. Ja, meg a pályán a 60-as korlátozás, amit 95%-ban nem tartanak be.
-
True, nyilvan a baziserten nem mindegy. Itt kabe masfelszeres lenne, de azert elegge gondolkozom rajta, de valszeg ez a oenz mar karpotol valamennyire azert h ne minden svanyu pofaval jarjak dolgozni. persze semmi sem fix, egyelore gondolkozom a dolgon, mert ha lesz ajanlat is akkor mar ugysem tudok ra nemet mondani
-
DeFranco
nagyúr
hát leszarni valószínűleg nem szarnád le de nem lenne annyira nehéz túltenni magad rajta, nyilván.
ezért is nem csináltatom meg a hátsó lököst, eszméletlen trógernek érzem így törötten de egyszer megcsináltattam frankóra, meg is húzták, aztán megint megtört. hátakkó' bépozitív.
-
Tim82
félisten
Az a négy kötet - a Kaland-Játék-Varázslat - a legjobb. Ott azért érezhető volt, hogy van egy élő-lélegző világ is hős kalandozónk mögött, meg ott igazából simán lehetett egy csomó esetben kidumálni magad (helló, szerepjáték) vagy mágiahasználattal elillanni. Kharé, a csapdák kikötővárosa volt egyébként a kedvencem.
Azon morfondírozom, hogy ezek lehet, hogy még meg is vannak valahol nekem (a normál KJK-k szerintem már nem).
-
DeFranco
nagyúr
most nézem, hogy ezeknek durván lett áruk...
egyébként szerintem igazságtalanul nehéz volt mind, kb. lehetetlen volt végigvinni az idióta harcrendszer meg a sok "tedd próbára a szerencsédet" miatt (amit mai napig nem értek, hogy pontosan hogy kellett csinálni mert 5 fejezetenként volt egy utasítás, volt max. 12 szerencsepontod, amiből mindent próbánál le kellett vonni egyet, magyarul insta bad luck lett nagyon hamar).
a csapdák még hagyján. az égi fejedelemben meg az egyik részben rohangáltál egy kiszabott űrhajón, összeszedtél vagy 15 tárgyat a lehetséges 50-ből és volt összesen 3 megfelelő amit vagy tudtál hogy ezeket kell ebben a sorrendben bedobni (infó sehol) a végjátékban vagy instant halál mert megevett a gyilkos massza...
szóval szerintem "csalással" meg könyvjelzőzéssel élvezetesek voltak de én még élő embert nem láttam aki sikeresen végigjátszott egy ilyet rendesen kockadobással, szabályosan.
@föccer:
-
DeFranco
nagyúr
nekem ezek vannak a polcon:
A gyíkkirály szigete
A varázsló kriptája
Égi fejedelemegyszer végig kellene már játszani őket szabályosan
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest