- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tboy93 #113958 üzenetére
Azért nem triviális, hogy van otthon nyomtató, nekem sincs. Ma már a PC sem létszükséglet: a mai mobilokon a képernyő mérete és a mögötte lévő vas is bőven elég fórumozni, csevegni, böngészni, a filmezésre is a szükségmegoldás fölé pozicionálnám, de a tablet még jobb megoldás.
-
rizso
addikt
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tboy93 #113085 üzenetére
Az EU megszellőztette, hogy 25%-ban maximalizálná az áfakulcsot, így a 2 százalékpontnyi kiesést valamiből ki kell spórolni, hogy jusson pénz a stadionokra, meg a hajléktalanok cuccainak tárolására/megsemmisítésére is. Nincs ezzel gond, minden valamire való háztartásban megvan a kalkuláció, mennyi pénz kell, mire megy el, miért lenne ez másként az államháztartásnál?
-
Spet
addikt
válasz
tboy93 #113087 üzenetére
Sokat akarsz kaszálni? Szüljön a párod neked 3 gyereket (vagy fogadjatok örökbe 3 gyereket), nem kell adózni.
Többet szeretnél kaszálni ennél is? Legyen az egyik gyerek önellátásra képtelen. Asszony otthon, kapja az ellátásit (tudom szar pénzt), de neked meg leírnak rengeteget az adódból...
Írhatsz max. törlik. Ha mondasz egy országot, ahol 100%-ban rendben megy a gazdaság illetve 0% a korrupció, jól megél az átlag polgár, akkor máris oda költözök.
Meg már mondta valaki évekkel ezelőtt: El lehet menni Magyarországról.
-
-
Heavyrain
őstag
válasz
tboy93 #113015 üzenetére
50k az már nagyon felső határ, szeretném minél kevesebből megoldani, ugyanakkor van egy minőség ami alá nem szeretnék lemenni( mert télen megfagyok
). Pont most találtam meg a nagyapám szövet kabátját. Még a zalaegerszegi ruhagyárban készült, van vagy 4kg és abban még -20 fokban sem hiszem, hogy fáznék. A kialakítása sajnos nem az én stílusom, így nem éri meg felújíttatnom, de egy hasonló minőségű kabátra, amit 10+ éven keresztül hordanék, nem sajnálnám a pénzt.
Saint_: Meg fogom nézni, köszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tboy93 #113015 üzenetére
Én tavaly 80k-t adtam egy akciós Columbiáért, mert a 8 éve 65k-ért vett már viseltes, a gumírozott passzén kezd kikopni az anyag és a kivehető polár bélés az ing, pulóver ujját könyékig felhúzza. A 20 éves, akkor 27k-s Adidas síkabát a mai napig egyben van, gumis passzé, tépőzár az, ami gondban van, amúgy nem kopott, nem szakadt.
Ellenben szövetkabátot nem hordok, nem szeretem, télen nem elég meleg, a vállpánt szétszedi az anyagot, ha kézitáskát hordok, akkor a nadrághoz dörzsölődve ott látszik meg. Van, alkalmi viselet, de utálom. -
MasterMark
titán
válasz
tboy93 #112571 üzenetére
Maga az iOS tudja ezt a PiP dolgot, mert iPad-okon így van, hogy kicsibe odarakhatod. A kis telefonon annyira nincs létjogosultsága ennek.
Default-nál tudom, hogy mit jelenet. Nem találkoztam még ilyen helyzettel, hogy ennek lett volna értelme, csak ezért kérdezem.
oriic: Nincs itt vs android. Inkább csak iOS/iPhone tévhitek eloszlatása...
gzbotii: Valójában mindenki nőnek indul... Persze értem amit mondasz, de ha választani kell a jack meg a taptic engine között, akkor utóbbi kell. Egy fülest használok, rá van dugva az átalakító, és azzal együtt viszem meg tárolom, előveszem beledugom. Nem olyan óriási nagy hatalmas probléma ez, mint aminek be van állítva.
-
MasterMark
titán
válasz
tboy93 #112568 üzenetére
És ezt hányszor kellett használnod? Ez olyan mint a bluetooth fájlküldés. Egyszerűbb valami IM-en, vagy email-ben átküldeni azt a PDF-et, és gyorsabb.
OTG gyakorlatilag van. Van hozzá mindenféle átalakító amivel lehet használni sokmindenre. Kijelző kimenet, SD kártya olvasó, USB átalakítóval DAC és fejes erősítő is rádugható.
Osztott kijelzőnek sok értelme nincs, de a Plus-okban a safarit ketté lehet osztani azt hiszem.
Hívásrögzítés természetesen nincs, az maximum akkor lesz ha rendszerszinten belerakják. De lehet kapni bluetooth-os kihangosítókat amivel fel lehet venni a beszélgetést ha ez valakinek annyira kell.
PiP ez mi lenne telefonon?
Be lehet állítani korlátozott hozzáférést ha valakinek kölcsönadod a telefonod. Akkor csak azt éri el ami be van állítva.
Default app mihez kéne itt? Már minden app valami belső böngészőben nyit meg mindent sajnos. Én nagyon nem szeretem.
szerk.: Ja amúgy ma jön az iOS 12, végre lesznek csoportos értesítések. Éljen 2018.
Ja és az 5S is megkapja ami egy 5 éves telefon.
-
MasterMark
titán
válasz
tboy93 #112565 üzenetére
Azért nem lehet beleturkálni a rendszerbe, hogy ne legyen szétcseszve. Röviden.
Az nem az asztal, ez nem android, már mondtam. Widgetek egyet lapozol balra és ott vannak, naptár is, jegyzet is.
youtube adblock:
Ez értelemszerűen következik a rendszerből, hogy ilyesmi nincs. DNS szűréssel ki lehet szedni a reklámokat.tasker:
IFTTTképet le tudsz menteni a böngészőből?:
Le....szinkron...
Ezt a feltöltés dolgot nem értem, nálam jól működik Onedrive-ra is, meg iCloud-ra is. (Magyarósinál hallottad?)jack elhagyás:
Nincs elhagyva csak átalakítóra került. A hozzá járó füles lightning csatlakozós.szerk.:
Nem kell hozzá itunes feltétlenül, anélkül is lehet.
Milyen fájlt akarsz másolgatni? Ugyebár rendszerből adódik, hogy ennek nem sok értelme lenne.Spet: WP-t használnék, ha nem vitte volna el az egész dolgot az idióta lehúzás. Sokmindenben volt jóval előremutatóbb. (WP 7-el kezdtem még, utána végigmentem mindenen. A mostani az első iPhone-om, rá lettem kényszerülve, nem vagyok apple fan.)
-
darvinya
titán
válasz
tboy93 #112494 üzenetére
Hát eddig oké, csak itt fizikai kísérlet méréseinek összesítő rögzítéshez kell.
Eddig hasonló volt, de annál feltünt, hogy sok adatot nem tudott kiírni, utána összesítő is hibás lett.
Mivel nem olcsó kísérlet, emiatt keresik mi az alap, hogy ahhoz viszonyítva legjobbat állítsák össze. -
darvinya
titán
válasz
tboy93 #112248 üzenetére
Bár nekem 21.sz.-ban nincs számlám, ha választani kellene, akkor végig nézném mit biztosít pénzemért és ennek költségét.
Mielőtt jön kérdés, hogy miért nincs?
Válasz egyszerű.
Mivel lett tapasztalatom banki árképzésben, stb. hátterek.
Nem vagyok hajlandó biztosítani semmilyen mértékben hozzájárulni az extra profitjukban.
Mert minden felszámolt költségükért már pénzforgalom behozza, s amit beszednek az már extra, ami mögött semmilyen teljesítés nincs, max. ha luxus pénzelése annak számít. -
macilaci78
nagyúr
válasz
tboy93 #112230 üzenetére
Erste-nél vagyunk teljes megelégedéssel Asszonnyal és Öcsémmel is, igaz, ki-ki alapon. Nincs nekik ilyen konstrukciójuk? SMS-t nem kérek semmihez, feleslegesnek tartom a naprakész mobilapp mellett. A mobilappban megoldották a biometrikus azonosítást és a virtuális számlára való egyenlegfeltöltést, így minden igényem teljesült.
Szüleim az említett közös bankszámlát használják, de OTP-val, vagy 20 éve. Igaz, a lakhelyükön nincs más pénzintézet.
-
Mercutio_
félisten
-
válasz
tboy93 #112236 üzenetére
"a fizetős SMS-ek két nappal később jönnek mint a tranzakció"
Ezt én is tapasztaltam és egészen meglepődtem rajta. Nem is beszélve arról, hogy az akkor épp aktuális egyenlegemet párosítja mellé, ami előfordul hogy a jelen pillanatra már nem is érvényes(nline rendeltem azóta,stb)
Kezelési költségként azért komoly pénzeket fel tudnak számolni, ami számomra meglepő. És még csak Jumpos vagyok...
-
válasz
tboy93 #112068 üzenetére
Mi UHT tejjel jártunk így pár hete... az meg Pennyből volt. Azon is pislogtam párat... De egyébként viccen kívül van ilyen kicsi kézitáska méretű hűtőtáska és a hűtött cuccokat abba pakoljuk vásárláskor. Rohadt meleg van és nem lehet minden bolt után hazaszaladni a cuccal.
A másik, hogy érdemes kicsit hátulról választani, mert kisebb eséllyel sétáltatták meg a boltban a félkegyelműek...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboy93 #111372 üzenetére
Keleti jó amit javasolt Maci, mert ott bent vagytok a városban onnan még bármerre mehettek tovább inni.
Ha nem akarok megsülni és paintball is játszik akkor Budafokon a Camponánál van egy 7500 nm-es pincerendszer ahol állandó 15-18 fokban, 4 pályán lőhetitek egymást halomba.
Mi nem rég voltunk, nagy fun. -
macilaci78
nagyúr
válasz
tboy93 #111375 üzenetére
Amúgy milyen korosztály? Nem úgy tűnik, hogy bármelyikük is mindenféle hiányérzet nélkül le tudná élni a másik oldalán az életét.
Airsoft: Keleti pályaudvar környékén van egy pince, kis lőtáv, főleg épületharc, pörgős menetek. Inkább ezt, mint Pestszentimrét, Érdet, Szentendrét látogassátok meg, ebben a dög melegben a több hektáros pályán hamar kedveteket vesztitek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tboy93 #111367 üzenetére
Gondolom, alkohol is fogyna, az airsoft így felejtős. Amúgy 6 emberrel már jó játékokat lehet csinálni.
Ha kurvázni akar, akkor fizessétek be valamelyik rossz lányhoz és kész. Ugyanott van legénybúcsúra is kapható üzletasszony, Szilárd majd eligazít.Tandem ejtőernyőzés, sárkányrepülés?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboy93 #111364 üzenetére
Engedd el, egy rendes helyre 100k a behopp. Annyit gondolom nem szántok rá.
De ha mégis akkor Október 6. utca vagy ha pest derogál akkor a Hegyalja-Sánc u. sarka.mod:
Vagy ha lowbudget a buli irány a szemétégető.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tboy93 #111367 üzenetére
mi laser tagelni voltunk a duna plaza közelében az szerintem marha jó volt, aztán persze beültünk valahova fogyasztani plusz a szokásos esélykiegyenlítős kvíz.
én biztosan nem vennék részt főleg nem szerveznék ilyen fizetőslányos bulit semmilyen formában, amennyiben van ráhatásom a dologra, gondolom nem kell kifejteni hogy milyen elvi aggályaim vannak ezzel, nem untatnám vele a mérsékelt törzsgárdát amúgy is követhetetlen lassan a topic annyi a hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végső megjelenési dátumot kapott a Metal Eden
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest