- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
azt akkor vágatni kellene, akkor meg már csirkerács. ideiglenesen lenne a karton, amíg nem tudok jobbat.
de alapvetően egy rendes asztal kellene. értsd: a gyerek nem a te szabályaid szerint játszik, neki egy becsavart csavar, meghúzott vonal, rombolható torlasz nem akadály, felnőtt fejjel felfoghatatlan hatékonysággal és találékonysággal jutnak keresztül bármin amit 18 éven felüli tervezett és nem betonból van. max. azt nem keresi egy ideig, amiről nem tud hogy van.
-
DeFranco
nagyúr
nem, te nyertél
nyereményed 1 internet
(#65632) Tim82: gondolkodom már ezen egy ideje, a semminél jobb lenne, de nem az igazi. egy zárt boxba kellene tenni a gépházat, és fent kivezetni a kábeleket egy lyukon, ez volna a megoldás (meg persze tönkretenné a szellőzést).
egyelőre azon gondolkodom, hogy egy kartonlapot ragasztok a gép oldalához hátulra, hogy takarja a kábeltraktust a fal felé, ez később cserélhető egy csavarozott csirkerácsra (mintha a ház meghosszabbítása lenne hátrafelé). /all hol lehet amúgy ilyen viszonylag könnyen megdolgozható de stabil fém hálót venni, amin nem tud átnyúlni de szellőzik a gép mögötte?
viszont itt a gép is egy lapon áll, a padlótól kb. 10 centire, ez a szerkezet alsó merevítése is egyben (nem ilyen, csak mutatom a logikát) már az is gond, hogy erre felmászik, mert nem erre a terhelésre van tervezve, és innen amúgy elér mindent, nem csak a pc ház kábeleit, de az elosztót is.
a rendelkezésre álló 60-65 centi szélességgel meg nem találtam zárt számítógépasztalt, pedig keresem már egy ideje, pedig szemmel látható összeget fizetnék érte.
ezek mind jók lennének de szélesek: [link] [link] [link]
fel lehet még tenni a gépet felülre, akkor méteres magasságig csak a 2 tápkábel van, ami rejthető, de annyi hely nincs az asztalon sajnos, hogy a monitorral elférjenek egymás mellett.
-
Magnum_
nagyúr
Ez teljesen ertheto, nalam ezen fontos konyvek szama 5-10. De mondom,en is tableten olvasnek elso sorban konyvet (bar most eleg a jegyzeteket).
Kozerdeku:
Ma lattam, hogy a Nobuval szemkozti, sokszor ajanlott Hol-Mi bordiszmu bolt bezart. Mar csak a Szt.I. krt-i bolt szolgalja ki ezt a vendegkort (dragabban, tapasztalat, pedig ugyanaz a tulaj)
Earl: mondom, engem nem izgat a konyv. En beetem tablet-verzioval :-)
-
Magnum_
nagyúr
Nem igy megy ez. Nem viccelek. Materialisan szeretne birtokolni bizonyos konyveket, illetve szeret birtokolni bizonyos konyveket.
Nekem amugy csak par ilyen konyvem van, amihez konyv formajaban ragaszkodom, de csak azert, mert eszmei erteke van. Pl apam Tuskevar c konyve, elso kiadas (1957), a nagyapam irasaval benne. Vagy a kedvenc konyvem (hazai elso kiadas) es ugyanaz az elso kiadas beszerezve ebayrol eredeti nyelven -
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
-
Kérlek linkeld hogy föccer ezeket mikor és hol írta, mert én nem emlékszem rá. Annyit olvastam tőle, hogy betontechnikus, de az én ismereteim szerint ez lehet egy kerti törpének álcázott rakétakilövő is
"Támadó?" Akkor javallom olvass bele az autós topikokba. Ott szoktam támadni, itt csak a nyilvánvalóra mutatok rá
-
Azért említettem a konkrét időt, mert simán lehet hogy már magam is elavult vagyok
Nem szégyenlem ha tévedek, de akkor ha tudsz számokat , szívesen veszem, még ha nem is publik, mert nekem az utolsó infóm önkormányzathoz beszerelt értesítési rendszer volt, ott egy 20'000 lélekszámú településnél a megspórolt havi díjkülönbözet 40%-a volt a központ és sms szerver havi törlesztési díja , amivel 2 év alatt ki is fizettek minket.
2ALL: Most értem haza a reggel 8:30 indulás után Pöstrű. BlaBla car-on befoglalt 2 ember helyet az autóban. Odafelé a Szeged-Pöst vonalra, Zsombói felvétel és Alsónémedi célállomással. Igaz 20+10km kitérő az én indulásomtól, de mondom ha nem megy be a nagy városba, akkor ok nekem. Elmentem felvettem, elvittem. Odaérve felhívott a Hölgy lánya h a mittoménhol CBA parkolót keressem meg ott vár. Barangolok Alsónémediben, megtalálom erre nem ott van hanem a falu BP oldali végén
Odamegyek, leadom a Hölgyeményt, adtak öccáforint nyálravaló extrát a kocsiig vitelért. Ez ok, öröm bódottág.
Ülök az olasszal a Hotel Charls éttermében. Gulyáslevest kértem. Nem kezdtem el fotózni, mert az nagyon ciki lett volna tekintve, hogy ketten ültünk az egész helyen. De 2100 Ft-t kaptam egy kb 2dl méretű kupát, benne 2 mócsinggal, meg még kettő marhapéppel, kb egy tucat hüvelkujj-köröm méretű krumplival, répával felöntve és egy szelet (kb) 10cm hosszú és 2-4mm vastag erős paprika szelettel. Ugyan a kenyeret utólag megkérdezte hogy kérünk-e, de egy 3 csillagos hotel éttermében ez nekem fura, amikor a kiszállítók nagyobb adaggal operálnak. Ok, legyen túltettem magam rajt. A leves úgy lett megmelegítve (vélem mikró, a természetesen előre kimért adaggal) hogy bebőröződött nem gőzölgött, csak akkor tudatosodott bennem a hőfoka, amikor a kanál dobott egy Uri Geller-t az első merítés után. Oh, well... Na túl vagyok a levesen, kértem egy gyümölcs salit (mindenféle tejszínes izé nélkül mert most h kiszedték az egyik bölcsesség fogamat, egy darabig semmilyen a szájban erjedni tudó dolgot nem szabad ennem). 1200Ft, egy kehelyben részben friss, kockázott gyümölcs. A nem frissbe részébe nem is mennék bele.
Amíg trágyalás volt - a visszaindulás előtt kb 30 perccel befoglalt két Pöst -Szeged ember. Az egy dolog, hogy késtem(amire a fuvar meghirdetésekor előre figyelmeztettem az érdeklődőket), de hogy még a hazaúton derül ki, h az egyikük elnézte a menetidőt és őt ugyanannyi pénzért vigyem már el egy extra cca 40km-s kitérőre... priceless .
Elvittem. -
-
Ace owner
addikt
Tömegközlekedésen nem használnám tbh. Engem zavar ha mások látják mit nézek-csinálok éppen. Metrón is mindig levan húzva a fényerő minimumra. Pedig nem redtubot böngészem munkába menet..
sketchifun: Lark wi7et próbáltam tacskóban. Ez a 12500ft-os gép ugye? Hát nem győzött meg. Nagyon rossz 7colon a win, nekem kicsi volt.
-
Magnum_
nagyúr
En se szivesen fizetnek ki elore 180-260$-t, masik topikban lattam csunya kepet, hogy erkezett meg. De igazabol nekem nem tablet kell, hanem hibrid. Nem hiszem el, hogy nem csinalnak hasznalhato dokkolot akksival + vinyoval, normalis procival, 4gb rammal, 11.6"-os meretben, nem fHD felbontassal, 100k korul :-)))
Bar amit ace linkelt, nem tunik rossznak, de felnek, hogy a clean W10 is kinai dzsunka
Nekem 10" kellene a 7.9helyett.
-
Mercutio_
félisten
A tipikus Y-genes használatot kellene megnézned: 10-15 Tab a böngészőben, ebből egyik FB, másik YT, harmadik onlinefilmek, a többi index, velvet, valami ismertebb divat és főzős valamint fitnesz blog, és legalább egyikben valami 50-100 oldalas PDF is legyen megnyitva.
Mellette Word, Excel, és egy PDF olvasó megnyitott állománnyalSaint :Hétfőn kínozzák, de hogy nekiáll-e és mikor belakni valamelyik csaj azt nem tudom.
-
Magnum_
nagyúr
kár, hogy emagról igen rosszat írnak. pedig nekem egy jó hibrid még jobb lenne, mint egy ultrabook, mert ugye mostanában a tableten élek a tanulás miatt. meg amugy is praktikusabb lenne... kár, hogy ma véget ér az akció, de kiváncsii vagyok, hogy Mercucicánál mi lesz a tapasztalat (karcos lesz-e a gép, gari rendben lesz-e, stb. Bár dolgozik emagnál ismerősöm, de hát mancika
ja egész jl sikerült a win10 clean isntall a Vaiora. csak még nem másoltam fel a dolgaimat.
-
Magnum_
nagyúr
Neked is össze van matricázva?
Én most egy olyan megoldáson gondolkodom, hogy csajom 15.6"-os gépe menne az asztalra, nekem meg lehetne ez a mindenesem (amire kell ugye... film, office, net, PH. Fuckbookozni se szoktam gépről)
az mindegy lenne nekem, mi van rászitázva, ha megvan a helye, az már lovely
btw amúgy a FB hogy fut rajta? csak azért, mert az megzabálja a böngészőt, azért kérdezem
pl erre telepíthető mobilappos Instagram, de desktopos Openoffice is? Vag mondjuk Utorrent? Gondolom, a 64GB-s microSD-t kajálja, nem?
-
Mercutio_
félisten
Kösz az infót, lehet, hogy megtetszik itthon aszonynak, vagy a gyereknek, és akkor marad, meglátjuk. Bár ahogy a gyerek használja néha még az intel 1007U-s 11,6"-os Acer is kevés
DE akkor kérdezek is: Emag "örömmel értesített", hogy 23-án (szombat) kiszállítják a cuccot. A gond, hogy a melóhelyi címem volt megadva, a cuccot pedig ma megkapta a DPD. Mi a teendő, illetve tényleg hív-e a futár előtte, vagy az előtte azt jelenti, hogy amikor itt áll az épület előtt?
szerk.:
DeF: Ez a "coaching" is olyan lassan mint a "kézműves", meg terroire, és társai
Ismerős egyébként személyi coach (alapvégzettsége pszichológus) és azt mondja ez is a területén (HR és vezetői management) inkább arról szól, hogy akinek van ellég pénze becsengetni a coach-szövetség vastag éves díját, azt ha kevésbé uptodate tudású is optt virít a logó mindenén, aki meg esetleg nem egy nagy(obb) cégnél van, de naprakész és egyébként jó, de nem tudja ezt a plusz költséget kitermelni, az így járt.
Nem tudom mit értetek szervezetfejlesztési coaching alatt, de szerintem az inkább szervezetfejlesztés, folyamat optimalizálás, csak kapott egy coaching matricát, mert azzal vastagabban foghat a toll -
Magnum_
nagyúr
köszi, nem láttam akkor, mert aznap sokat utaztam, este/délután meg nem olvastam vissza
az amúgy elképzelhető, hogy a MS belassítja a Win7-et, vagy ez már csak az én agyamban született konspirációs teória?
-
-
-
Mercutio_
félisten
Köszönöm, a működési hibára tipp, hogy HW vagy SW?
Qru: Na ettől tartok én is, a suzuki meg nyilván irónikusan lett említve élmény témában, nem olyan a súlyelosztás, se a rugózása, mex picit tolni lehet(ne) neki, de az engem annyira nem motivál. Asszem marad a BKV, legalább marad napi 1 órám
tanulniPh-t olvasni -
-
(#63510) Qru: Nyugi van ugyanaz. Ahogy a VAG is egy platformra épít mindent. Meg a Renault-Niassan. Meg az Fiat GM. Meg úgy általában mindenki. De nincs is ezzel gond.
-
-
DeFranco
nagyúr
Ízre az előzőek is rendben voltak, a legutóbbi meg már tényleg kenyér- és nem téglaforma.
Azt úgy hogy? Sütőben sütöttétek?
Ráadásul ez sűrű állagú és jó laktató, amivel az itt kapható pékségi kenyereknél is jobb.
Egy ideig nekünk is furcsa volt, hogy sűrűbb, de mi is szeretjük. Feljön rendesen? Térfogatra megvan?
Fotókat esetleg tolhatsz fel egyszer-kétszer hogy
a többiek irigykedjenekvéleményezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest