- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
NWN2-nek most futottam neki harmadjára.
PoE-t meg hamarosan kezdem.
Witcher 1 bővített kiadása kimaxolva a kettő tele van buggal, 8 óra játék után érett meg az uninstallra. Még ha virágbolti lenne lenyelném de így súlyos 10k-ért kb vertem magam. Soha többet nem veszek ettől a kiadótól több játékot.
-
7
addikt
Nekem nem volt gond az USB-vel, de persze kinek mi fekszik.
Streameleshez, voicechathez hasznaltam fokepp, nem profi munkara; ugyanakkor megjegyzem, hogy nalunk az irodaban is ilyen mikrofont hasznalnak a telefonautomata szovegeinek felmondasahoz, es boven jo szinvonalat produkal. Az ar-ertek mutatoja pedig meglatasom szerint erosen kedvezo.
Hangminoseg tekinteteben hatarozottan elegedett vagyok vele (tobb group chatben is jeleztek, hogy joval tisztabban szolok, mint a nagy atlag), amator munkakra, YouTube-os videokra szuper. Szemelyes nyavalyam, hogy nem szeretem az allandoan vilagito LEDeket (ami itt is jelen van), de ezt megoldottam egy szigszalaggal.
Ertelemszeruen ha komolyan veszed a hangfelvetelt, akkor ez inkabb a beleposzintet kepviseli, es jobban jarsz egy komolyabb tudasu mikrofonnal, de azok arban is jelentosen komolyabbak. Neked milyen celra kell? A beszed egy dolog, de ott sem mindegy, hogy milyen kozonseged lesz.
-
7
addikt
Teljesen laikuskent ismerem csak. Kellemes a hangja, Youtube-on talalsz hangmintakat, de nagyon szivesen csinalok vele en is valami felvetelt, ha gondolod. Az aron meg nem gondolkoztam, de kitalalhatjuk kozosen privatban, ha tenyleg erdekel.
Az "errol mit kell tudni?" kerdes tulsagosan szeleskoru, nem tudom tenylegesen mire vagy kivancsi. Konkretizalod kerlek?
-
Magnum_
nagyúr
Ma nagyon kedd van nalatok.... Maskepp fogalmazok: tobben lattatok mar itt ertelmetlennek tuno leepitest. A hirportalokon meg sokszor olvasni ilyet. "Azzal: a ceggel kapcsolatbam is. Az meg mar koztudomasu
Szoval kurvara diszkret voltam :-)Btw nem neveztem meg direkt, holott Te mar aokszor utaltal a lokaciot tekintve a helyedre. De mindegy.
Bandus: mi nem volt szep?
En kerek elnezest, hogy kiegyenesitettem a dolgot.Tim: nem all feljebb nekem.
-
-
Magnum_
nagyúr
Há' most az ilyen Kianokra gondoltam
figy', hol tudok venni a környéken laptopra billentyű matricát? most jutott eszembe, hogy anyu már többször kérte, mert keresi az ö ő ü ó ú betűket, mert skandináv a bill.-je, de mindig elfelejtem. holnap lenne idő megvenni. (amúgy ott ebédelek az abrakadabrával szemben, egy kollegáddal)
amúgy tök érdekes, hogy mi a preferencia... volt 6910p-m, 6930p-m, 8440p-m, mindegyik zseniális gép volt, de egyik sem volt meg egy évnél tovább (jó, az első kettőnél még könnyen tudtam cserélni a klassz renew program miatt), de a 8440p után jött a Vaio és lassan 4 éves lesz. És ez a kedvencem. Autóban is volt újabb, jobban felszerelt az A4-nél, mégis ezt az autómat szeretem a legjobban (és van meg leghosszabb ideje).
-
Magnum_
nagyúr
tudom, hogy ez a megoldás, de ez kevésbé customer friendly, mint a sima sata HDD/SSD.
bár az durva, hogy ezeknek a gépeknek (hobbinak tényleg jó) nincs már létjogosultságuk. olcsóbban (mire ki lesz pofozva persze) vannak fasza durva felbontású és fényerős tabletek, billentyűzettel.
-
Magnum_
nagyúr
-
Hű, köszönöm.
A Thinkpad topikban láttam a linken, hogy T420s-ből mit hoztak ki így. Elég tetszetős. Kicsit deja vu érzésem volt, az X200 AFFS mod lehetősége miatt.Ha ki tudnak hozni egy stabil működésű változatot és nem lesz horror ára, akkor belevágok.
(#67530) Saint_ : Konkrétan 0 holtjátéka van. Feszesen tart, nem lötyög.
Csak az összehasonlítás miatt, a zsír új T530 amit én bontottam ki, annak 1 év után elkezdett szorulni és baljós hangot kiadni. -
Na ez nagyjából ráhúzható a 4xx meg 5xx-re is. Pont ezért nem vettem >=30 típusok közül. Annyira elégedett vagyok a T420-al most, hogy fele ennyire sem örültem anno a T530-nak. Abba csak az FHD adta képernyőterületet szerettem. De mostanra már az sem számított annyira. A régi billentyűzet és a normális kiosztás bőven kárpótolt. Ez az új flexi gépház meg nem igazán a tartósságot sugározza. Akármiből is van...
-
Magnum_
nagyúr
Mondjuk az az X220 parade gep, a mai napig. De en nem vennek hasznaltan amugy fo gepnek, a mar beszelt kijelzo es zsaner gondok miatt. Bar van egy olyan tervem egyebkent, hogy ha az uj helyen normal laptopot adnak (es akar hosszabb tavon ott maradok, amit most ketlek), akkor viszont lehet, hogy osszelegoznek valami ilyen regebbi TP-t back-up gepnek, mert a fentiek eseteben odaadnam anyunak az en Vaiom (az O dell d630-a meg nem kellene nekem itthoninak, mert nehez, pedig az hibatlan)
Figyelj, az lejet, hogy nekem is azert gyengebb mar erezhetoen az akkuidom (az uj akksi ellenere), hogy oregszik a kijelzo, ugye?
Viszont haver vett tegnap egy Chromecastot. Na azt en is szeretnek. Nincs neked veletlenul? Tapasztalat miatt kerdezem
-
7
addikt
Butatelefonom van, arra nincs tinder.
@Saint_: Felvettelek, de csak mert olyan szepen kered. Kerem azonnal posztolni az apple-parti, kemeny halmazallapotu kollegarol keszult mesterfotokat.
-
DeFranco
nagyúr
köszi, utánanézek, hátha bejön
bónusz kérdés (mindenkihez is)
ha egy tablet (miix3 @8) akku reportja 2015 januárjától már tartalmaz bejegyzéseket, annak ellenére, hogy 2015 augusztus-szeptemberében lett vásárolva (újként, rendelve) akkor vajon áll-e a gyanú, hogy bemutató- vagy refurb példányról van szó?
ezzel meg az van ugyanis, hogy fickós töltéssel leteszed, és 3-4 nap mozdulatlan állás után mélymerülésből kell visszapofozni, töltögetéssel-kapcsolgatással nagy nehezen.
-
DeFranco
nagyúr
...és vmk: köszi, sejtettem. akkor ez van.
van valami, amit érdemes megpróbálni regenerálás címén, vagy akár tesztelni, hogy vajon tényleg kukázódott-e az akksi, vagy csak a winnek akadt be valami? elég hirtelen dobta be ezt, egy hirtelen leállás után.
-
Tim82
félisten
-
mostanában én sem látok egyet sem, aminek vagy az az oka, hogy nagyon jól megvagyunk az aktuális hölggyel, vagy az, hogy februárban már nincs bkv bérletem és autózokde azért inkább az előbbire tippelnék. mert akárhogy keresgélek, semmi más negatívumot nem találok a viszonylag nagy korkülönbségen kívül. szóval nem tudom, lesz ami lesz
-
Mercutio_
félisten
Az nem baj, ha okosabb, csak ne akarja lépten nyomon bizonygatni, azaz legyen tisztában magával, az értékeivel, szóval kiegyensúlyzott felnőtt nő.
Na ez a ritka, mert sokan okosak ugyan, de önértkelési problémáik vannak.De az se gond, ha nem okosabb, ha egyébként értelmes és vidám/jó humorú és nyitott az új dolgokra, lehet vele dumálni bármiről. (és persze tisztában van a határaival, így inkább mosolyogva közli, hogy adott témából ennyi elég volt)
-
Melack
veterán
Cca 10m2-nyi cuccnak (gyerekbútor, dobozok, hűtő, mosógép). Legrosszabb esetben 3-4 hónap.
föccer: nem. Szimplán csak a tulajunk hülye, az eladók meg a földmérő finoman szólva sincs a helyzet magaslatán és nem együttműködőek. Ennyi.
(#66460) macilaci78: még garázst sem találok, ez a durva. Vagy ha van, akkor albérlet árban.
-
DeFranco
nagyúr
-
Tim82
félisten
Kártyafüggetlen, fekete iPhone 4 16 GB eladó, tartozékokkal.
Topiktagoknak 16k.
-
Fizikailag még nincs nálam. Csavar a történetben, hogy céges vásárlás lesz... Főnök intézi a rendelést így nem tudtam elhozni tegnap. Jövő héten kedd körül már remélhetőleg nálam lesz. De elég alaposan megvizsgáltam a helyszínen és nagyon bejött az egész gép. A DVD meghajtónál kicsit nyekergett, de amúgy kopásmentes a billentyűzet, és hibátlan a külseje. A fedlap kicsit koszos, de azt majd kezelésbe veszem. A kijelző szép és jó erős a fényereje, hibátlan az is. Az akku LGC gyártmány és 0% elhasználódása van. Mondhatni tök új. Annyi az érdekes még, hogy nem a nagy átlag 2520M proci van benne hanem a kicsit erősebb 2540M. Bár ez nem volt szempont csak így alakult. Intel a VGA is, 4GB RAM, illetve egy 320GB-os hdd van benne. A zsanérnak nincs holtjátéka. Tökéletes a mozgása, sőt jobb mint a T530-nak.
Ha nálam lesz akkor még tanulmányozom kicsit. De a billentyűzet az már így kis próbálkozással is hihetetlenül kényelmes volt.
-
Tim82
félisten
Ár csak az itteni topiktagoknak a korábban is írt 5k.
A nap folyamán feldobom az iPhone 4-ről is a hirdetést.
-
DeFranco
nagyúr
mire elég ma egy 4-es szifon amúgy? ha van benne elég akksi idő, lehet érdekelne, mert talán előrelépés lenne a mostanihoz képest, váltani meg nem most fogok új telefonra, mert 5"-t nem veszek, de nem ismerem az alma rendszerét, hogy mennyire akarnám vele felvágni az ereimet...nevermind, megint fantáziálok... nem lennék vele előrébb...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest