- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
imádom a munkám. zseniális nap volt.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Balathruin #38697 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #38690 üzenetére
Tolunk nyugatabbra nem divat nyiltan es szelsosegesen buzizni.
remelem, hogy hamarosan mar nalunk se lesz az...Mercu: nekem is hosszu volt... a 25eves kolleganonek kellett segitenem jogszabaly ertelmezesben...
nem, nem fenymasoltunk. De most ufy erzem, hogy fenymasolna... -
Magnum_
nagyúr
Kva ebay felebresztett, hogy you won. 3percen belul 2x. Csak az egyik kellett volna.. tobbet nem biddelek!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #38662 üzenetére
nem eljárási költségből lett 1M, ha egyáltalán 1M az 1M. Ha van 1M tartozása, akkor azt jelenti, hogy másoknak (is) tartozik. pl. közműszolgáltatók, nav,stb. hisz' írta, hogy inkasszálták.
ha büntetőügyben elítélték volna már, elővezették volna. erről nem ír.
de igazából tök kósza az egész posztja. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #38644 üzenetére
Dehogy. Asvanyviz
-
Magnum_
nagyúr
elkezdtem szisztematikusa, nagyon-nagyon alaposan kitakarítani a lakást. konyhával kezdtem. mostanra végeztem.. minden, de tényleg minden csillog-villog. kib.sztam mindent, ami nem kell. hát, kiürült a konyhaszekrény is, meg a hűtő is (persze az is át lett pucolva szépen). igaz, lassan érik egy nagy bevásárlás, ha nem playboy flat lesz (semmi nincs itthon, még kristálycukor SE
)
-
Magnum_
nagyúr
csá!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #38529 üzenetére
mit néztek?
-
Magnum_
nagyúr
ahh, de utlom a kezdeti időszakokat... nem sikerült az IT-nek beállítania a jogosultságaimat 1 hét alatt.
a csapat nem teljesen olyan,mint az előző helyemen volt, sok közös munkám egyébként nem lesz velük.
a főnök eddig jó arc, reggeli meetingen megbeszéltük, hogy nem számoltat el, hol vagyok (hosszú ebéd, kávé, stb), amíg a munka elkészül.APEK kérdés:én is ma kaptam meg ezeket a papírokat zárt borítékban. engem ez nem érdekel, a kislány könyvelő, maj megcsinlja nekem
aki egyébként felmondott ma, febr 13-án költözés.
és egyébként várom,tényleg -
Magnum_
nagyúr
Persze miert is hozta volna at az IT a cuccomat penteken, pedig a vezetom tobbszor szolt... most itt ulok bamban, 8.10tol meeting es meg a napirendi pontokat se tudom elolvasni. Bravo.
-
Magnum_
nagyúr
One more question: nagyon fasza bor szijat orara(de nem kokain arban) hol tudok venni? Ma.
MurdR: 13.5k??????????
-
Magnum_
nagyúr
használ itt valaki kotyogós kávéfőzőt?
én ugye nem.
mert szeretem megvenni a Tonino Lamobrghini kávét és papírpohárban elfogyasztanide a kislány szeretne ide.
milyet és hol érdemes venni? van ezek között különbség?
és ha már arra vetemedek, hogy majd itthun is fogok néha kávét inni... milyet vegyek?
az ebéd zseni arabiata spagi vót.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt kinalok!
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #38347 üzenetére
Ezeket en atgondoltam
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #38342 üzenetére
Azaz kozoljem vele, hogy nem csak vele akarom megosztani a nemi eletem, de minden mast meg csak vele?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #38337 üzenetére
Ja hat idokozben meghoztak a dontest.
Hu basszus. Bef.stam
-
Magnum_
nagyúr
Oke! Felvettek!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #38332 üzenetére
Hetfon hivjak fel a dontessel. Es persze szoba hozott a tulajdonos, hogy ha jol tudja, egy bankban dolgozom, de lenne naluk egy controller allas.. erdekelhet engem?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #38327 üzenetére
Hulyeseget irtam. O A kislany. Nem tudom, miert nem a hatarozott nevelot hasznaltam. Epp a parkoloban ulve varom..
-
Magnum_
nagyúr
Beajanlottam egy kislanyt egy helyre. Most volt interjun. De mar vissza is kellett mennie, mert fel akarjak venni, de bemutatjak a tulajdonosnak is most...
Jol meggondoltam?
-
Magnum_
nagyúr
Valaki egy kave MOST a hungaria-thokoly sarkan?
Vagy 11kor a westendnel?
-
Magnum_
nagyúr
Atkoltoztem az uj helyemre, holnap szabi, hetfon mar ott kezdek.. remelem, jo dontest hoztam.
-
Magnum_
nagyúr
Leendo divizio vezetom email uzenete, cc osztalyvezeto: orulunk, hogy csatlakozol, udv a fedelzeten!
Ez kedves.
-
Magnum_
nagyúr
Aaaaaaa! Most buktam el liciten egy csoda citizent... utolso 3mp-ig enyem volt, lassan frissitettem, 1s-ne ratett valamo kis kcsog 50centet es elvitte...
-
Magnum_
nagyúr
Hangover. Reggelt. Metron csak alvo emberek. No true love.
-
Magnum_
nagyúr
Ma beba volt. Holnap utolso nap az osztalyomon. Para. Joejt.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #38136 üzenetére
Gyoker mindenki.
Uhm az az igazsag, h gyer. Csak munkaba igyekvo, alvo/piheno kozepkoruakat lattam. Hat en nem erre valtottam jegyet! Kerem vissza a penzem!
Panaszt tennek MurdRnal, de nala nem erdemes, mint tudjuk, az o konfliktus kezelesi modszere nem humanusIrtam privatot. Olvasta kend?
Def: uvegbol, dobozbol kell inni. Akkor legfeljebb a torkodba kopkod
Es meg mosogatni valo se keletkezik. Az en mosogato talcam gyonyoru tiszta, vizkomentes, a heten meg nem mosogattam
-
Magnum_
nagyúr
beszólhattok, köszi!
de amúgy én többször kértem még ki aznap - zárás előtt kicsivel - amikor a postás visszaért, leszámolt, betette jolikának, kivette, megvacsorázott, stb.
btw. van egy egész tehetségesnek tűnő postáskislány a nyugati postán, hosszú hajú, szemcsis, viszonylag amgas és persze nagyon vékony. nem ismeri valaki? sokszor olvasta már a nevem, de nem akar bejeölni fckbookon
egyszer egy idős, rám teljesen immunis nénihez kerültem, ott szinte könyörögtem, hogy adjamá'ki mert másnap hajnalban utazom el panamába.
-
Magnum_
nagyúr
ne ismételd, direkt irtam, hogy zárás előtt negyed órával... ami a nyugati esetében 8. a te illetékes postádnál is asszem 8kor van zárás (oda jártam régen én is). a kézbesítő már jóóóóval előtte bent van, visszaér. azt ne gondold, hogy a postás este 19.30-20.00ig kézbesít..fszt
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #38069 üzenetére
na arra vágyom én is, egy dupla monk csatos cipőre... de azok kokain árban vannak
ilyen kellene feketében és barnában :-)
A Váci u. és a Petőfi u között az OTP fiókkal szemben van a legjobb. pénztárcát is ott veszek.
febr elején (ha megjött a fizu) megyek venni egy fekete cipőt. gyere el velem, megnézed. -
Magnum_
nagyúr
Az mindegy. Nem rossz minoseget kepvisel a humanic. A Holmiban se olyan markat fogsz latni, amit feltetlen ismersz de keves ffi cipo van ott de en csak azokat veszem.
Vagy salamander, ha a brand szamit. De az nem 20k.
Vagy vehetsz a zaraban is 15k korul de az fel evet se fog kibirni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #38050 üzenetére
Az egyik team leader mar persze meghivott kavezni. O is ezt mondta egyebkent.
de a div.head meg mar elmondta, miket var tolem, hogy milyen jellegu valtozast vezessek be, ugyhogy valamilyen kis szigort kell alkalmaznom, most nyilvan nem buziskodni fogok, de felem is lesz egy elvaras. Jovo hetfotol.Thx all.
-
Magnum_
nagyúr
A legalacsonyabb vezetoi besorolas. Csoportvezeto. De alairasi jogosultsagom lesz az ugyeimre vonatkozoan. Annyi, hogy en senior csinovnyikkent kezdtem itt, ez a kov. fokozat. Annak mondjuk nem tetszik, aki itt van 6eve es meg o is "csak" UT, en meg ugye 1 even belul megkapom ezt, de olyan is van, aki 10. Eve van seniori csinovnyik poziban es jo az neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest