- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #90195 üzenetére
Nem bírom követni, hogy melyikkel.
Egyébként te nem emós vagy mostanában?
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #89958 üzenetére
Zenéljünk egy picit!
Remélem, iPod-on.
Nálam most satánista speed metal pörög így ebéd időben.
Inkább klasszikus zenét hallgass.
Na jó, még egy találat, a klasszikusokból való továbbképzés témájában.
-
Tim82
félisten
válasz
pcgamer01 #89776 üzenetére
Köszönöm, 667-es kellene, mert a többi modul meg olyan és azokat a valós sebességükön még kezeli az adott gép chipsete (i945G).
Ez egy régi Dell Dimension 5150, őskori Pentium D procival, ami az egyik barátom desktop gépe. Lesz nála gépfrissítés - a jelenlegi 4 GB RAM-ját, amit ez a gép nem is kezel le teljes mértékben, átmentjük a következő konfigba és ezt pedig 3 GB RAM-mal oda fogom adni egy szociális otthonnak, ahol még ilyen régi gépnek is van értéke. Főleg, mert azért valami kis méretű SSD + valamilyen olcsó, de flash/DXVA-gyorsításra képes VGA azért lesz benne.
Ezért megy részemről a RAM vadászat - 1 GB-os DDR2-667-es modulom van, ehhez ma kaptam Petyyyyy-től még 1 db 1 GB-osat és 1 db 512 MB-osat. Még egy 512-es DDR2-667 kell és meg is van a 3 GB RAM.
-
Tim82
félisten
Érdekel valakit esetleg egy félmagas mini PCI-e dual band wifi 802.11abgn + Bluetooth 4.0 modul?
Atheros AR5B22. Ez egy Gigabyte PCI-express wifi kártya gyári kártyája volt, csak le lett cserélve egy AzureWave/Broadcom BCM94352HMB AC-s kártyára, hogy az asztali gép is jobban hasítson az 5 GHz-es sávon (nem igazán a netemnél, hanem belső háló/NAS elérésnél számít nekem).
Amúgy nem volt vele semmi gond, Win 10 alapból felismeri, azt hiszem, Linux is.
Ha meghirdetem, 4k-ért fogom feltenni, topiktagoknak 3,5k. Egy hét garancia természetesen jár részemről mellé.
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley #89607 üzenetére
3-4 éve nekem 45k-ért csináltak ilyet, az általam már reklámozott Sértz Optikánál, ami a Corvinnegyednél van az Üllőin.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #89577 üzenetére
Én mondjuk router admin felületet nem piszkálgatnék nagyon wifin keresztül, legalábbis ilyenekkel, mint SSID/felhasználónév/jelszó módosítása, de te tudod.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #89545 üzenetére
Bocs, nem érek rá. Megyek haza a csajomhoz.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #89529 üzenetére
A csaj feláll és azt mondja hogy rohadjak meg és elsétál. Fészen letiltott, telefonon meg kinyom.
Remélem, a konyhabútort azért előbb odaadtad neki. Kár lenne, ha hiába baCCtad volna ki érte a pénzt az ablakon.
Rákérdezek hogy most ténoeg csak arra használ hogy a lelki szemetese legyek?
Na jó, azért már majdnem kezdem úgy érezni, hogy azért van arra esélyed, hogy kiállj magadért.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #89417 üzenetére
Tehát szerinted ha egy gépben elfőtt egy alaplap, köszönhetően annak, hogy lecsukott fedéllel rendereltél vele, majd cseréltél benne alaplapot, akkor az "0 perces", "vacsi új", valamint "makulátlan"? Biztos, hogy nem autóneppernek kéne menned, kilométeróravisszapörgetéssel meg ilyenekkel? Az is egy karrier a sales-ben amúgy.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #89363 üzenetére
Ahelyett, hogy vettél volna neki 6 db kanálgépet, bakker.
-
Tim82
félisten
Keresek desktop gépbe 2 db 512 MB-os DDR2-667 RAM modult, valamint 1 db 1 GB-os DDR2-667-osat is. Sör-csoki-picipénzért.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #89121 üzenetére
Gondolom, ismered a "wishful thinking" kifejezést. Legalább Ace tisztességes, már a gyűrűről-gólyáról ábrándozik és nem arra hajt, hogy sörétes puskával kergessék lányos apák.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #89111 üzenetére
A "kilátásba került" mintha nem is indikálna többet...
-
-
Tim82
félisten
mert ott szokták átküldeni az anyagot.
Az én időmben még a bolt előtt terítették a dílerek.
-
Tim82
félisten
A vérszívás és a(z építőnek szánt) kritika között természetesen eléggé markáns különbség van. DeFranco jobban ki is fejtette, mint én tettem, én csak annyit fűznék hozzá, hogy személy szerint been there, done that és a tanulság az, hogy utólag ilyen dolgokra kurvára nem büszke az ember.
Ha nem érted (és a vérszívásos, elfogadós mondatok alapján úgy érzem, hogy nagyon ez a helyzet), semmi gond, ugorjunk, amúgy sincs több mondanivalóm a korábbiakon kívül a témában.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
föccer #88511 üzenetére
Azért, mert eléggé visszatetsző, hogy (nem csak itt, hanem más topikbeli megnyilvánulásaidat is olvasva) gyakorlatilag egy normális, ragaszkodó nőért ácsingóztál - na jó, kimondom, rinyáltál hosszú hónapok, de inkább évek óta. Majd most lenne egy ilyen, akivel kapcsolatos megnyilatkozásaid nagyjából a fikázástól a nem is burkolt kárörömig terjednek.
Nem tudom, érzed-e, mi is a problémám. Értem én, hogy genyóex meg lelki sebek meg minden, de ettől még a mostani nő talán több megbecsülést érdemelne, még ha érzelmi szűz meg biztosan kapcsolatfüggő meg ott ne hagyja a fogkeféjét stb., stb.
Mondjuk többet nem fogom szóvá tenni, csak véleményemet fejeztem ki egy kifejezetten nem szép húzásod miatt. Te dolgod, hogy ezt egyáltalán figyelembe veszed.
-
Tim82
félisten
válasz
werszomjas #88482 üzenetére
Igen, ilyen, mint az első linkeden.
-
Tim82
félisten
válasz
werszomjas #88480 üzenetére
VGA-DVI van, de legkorábban holnapután tudom odaadni.
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #87929 üzenetére
Na várj, néhai nagyapám '50-es évekből származó, böhöm fa házas világvevő rádiója is szebben szól a Videoton Eurostarnál. (Jelenidő, mert még mindig működik, két hete kipróbáltam.)
(Ez valami ilyesmi, csak még öregebb.)
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #84235 üzenetére
Régi hsz., de ha még aktuális, mostanában jött szembe: [link]
A gyártótól én eddig AUX kábelt vettem, az jó minőségű cucc, átmenetileg fejhallgatókábelként is használtam, amíg nem kaptam egy erre a célra alkalmasabb DIY kábelt.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #87332 üzenetére
Közöttünk csak Saint_-nak van ilyen edzettsége, hogy képes végigolvasni egy Velvet-"cikket".
No, fentebb van még egy ilyen extrém tűrőképességgel megvert, enyhén mazochista hajlamú veterán.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #86870 üzenetére
Bullshit-faktor nagyon ott van ma nálad.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #86850 üzenetére
Igen, hülyeséget olvastál ki.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #86794 üzenetére
De érted, kb. 2 éve nem forgalmazott telefont akartak nagyjából a "makulátlan használt független"-ár másfél-kétszereséért rátok sózni, " flottás kedvezménnyel". Szerintem váltsatok.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #86784 üzenetére
Céges flottában (...) 40k (...) iPhone4 (...) tavasszal
Szerintem váltsatok szolgáltatót vagy valami, mert ez így csúnya lehúzás.
-
Tim82
félisten
válasz
Ace owner #85868 üzenetére
Na állj, Szili aztán leszel, hogy ezután még a te pénzeden kajál rendszeresen a csaj.
*
Btw, múltkor volt szó ezekről a kínai Blitzwolf töltőkről meg csoda micro USB kábelekről. Ma jött meg az 5 USB portos változat, itt munkahelyen kipróbálva kb. másfél-két óra alatt feltöltötte kolléganő Sony Xperiáját.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest