- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
"Meghalok, hogyha hozzám érsz // meghalok édes csókodért !" #napikozsó
Sutszi: Az nem olyan üzenet, azt ne is keresd. Ha neki előfizetése van, akkor tud connection nélkül rád írni, de akkor is kell vmi welcome üzenet. Ilyet te is tudsz butított formában küldeni ismerősnek jelöléskor.
-
DeFranco
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
Eeeeeerviiiiiiin!!!!!
Ooooombreeee, ánnyit csák á tőttö megér, ákkor hun van míg á téléfon?
Amúgy megpróbálom feldobni az apró gyöszökről lőtt képeket amik milka/dobozos sör egységekért vihetőek.Saint : Erzsébet, az még közig határon belül van?
Van annak olyan része ami kisebbségmentes, élhető és közlekedésileg jól megközelíthető?
-
Magnum_
nagyúr
Es Qru, igen, nagyon durva ket csik kozotti 8nm hely
a majdani uj auto miatt jartam korbe a temat, de apam meg most is azon van, hogy azer' annak majd kellene berelni.
Vagy uj lakas lenne jo sajat parkolohellyel.no de nem a varos szelen. Bar erzsebeten egesz turhetoek maradtak az ingatlan arak
yeyeye.
1400-bol megusztam.
Persze ez nem eleg. Parhuzamosan olvasom vele a tv-t. -
Próbáltál már venni nem kínai hevederzár betétet mondjuk 6-8 pontos szerkenytűhön? Alsó hangon 20k huss.
(#62645) DeFranco: kitartás! Az idióta bölcsességfogak tudnak szopatni
Viszont érdemes már most felkészülni az erős antibiotikumra. Látom már írta Tim.(#62650) Saint_: [link]
(#62670) Tim82: én a 1055T mellé savazok. Egy barátom (ph nevén Rawulf) hosszú évek óta használja megelégedéssel még tuning nélkül is.
-
-
-
DeFranco
nagyúr
csakapassziánsz
nem, single player kazuár noob vagyok, de most már úgy kell lopnom három naponta fél órát hogy nyugodtan játszhassak. anno amikor még volt lehetőség, akkor egyszer próbáltam a TF-et, még a hősidőkben mielőtt szétbuffolták az egészet, de gyorsan rájöttem, hogy még mindig tehetségtelen vagyok a kompetitív online-hoz és mentem vissza quicksavelni a gép ellen
tartósabban online a Q3-mal játszottam, de ott sem voltam jó, max. tehetséges láma. se időm se ingerenciám nem volt annyi időt belefektetni hogy jó legyek.
-
Ma reggel ~ 1 óra és 10 percet álltunk a Lehel piacon reggel fél kilenctől a halas bolt előtt. (És én még azt hittem, de jó, hogy korán odaértünk...)
Tavaly egy lélek nem volt előttünk... Idén meg nem értettük mi a fene van...
Oric: Hali. Nagyon jó a gép. Már ki is próbáltuk. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PayPal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest