Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Sushi-t szeretem amúgy a trófeában, korlátlan mennyiségben
régebben azért ha azt tömted egész jó ár-érték aránya volt a belépőnek. Mostmár azért az a 15k/fő elég húzós. -
válasz
macilaci78
üzenetére
én 18 főre akartam foglalni, az mondjuk más

-
rgeorge
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nagyon jól ismerem a Trófea kínálatát, nem is ezzel van a legfőbb baj, hanem a svédasztalos megoldással.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rgeorge
üzenetére
A Trófea előnye, hogy sok dolgot ki tudsz próbálni. 10-12 féle fűszerezéssel grillhúsok, 6-8 fajta készétel, 4-5 leves, megannyi szushi, saláta, desszert. Egy időben sokat jártam oda (évi 8-10 alkalommal), meguntam. A burgundi szarvas burgonyafánkkal mindig finom, a hortobágyi húsos palancsita is, ha van. A sütik, saláták, hidegtálra való dolgok is. A többi inkább csak átlagos.
Az egyik partner szereti a sushit, neki bejön a Trófeás. A kollégám is szereti, szerinte kimondottan nem jó.
Én nem szeretem.Ami viszont hátránya az újbudai Trófeának, a nagy egybe nyitott tér, és ezzel együtt a hangzavar. Kb minden alkalommal van valami esemény is: valaki születésnapot, vagy osztálytalálkozót, házassági évfordulót stb tart. Ahhoz torta, zene is jár és elvárják, hogy tapsoljon mindenki, vad idegenek is. Azért egy családi programot, magánügyet nem feltétlenül tapsoltatnék meg 100 idegennel.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Hétfő este mentem üzleti vacsorára, 2 fő. Telefont nem vették fel, honlap szerint tele. Személyesen tudtam foglalni 3-kor, érdekes, volt még hely, egy 4 fős asztalhoz ültünk, a mögöttünk lévő asztal végig üres volt. A másik oldalt, a volt beltéri cukrászda helyén háziorvosoknak valami éves díszvacsorája volt, kb 60-80 embernek foglalták le.
-
rgeorge
addikt
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Trófea nem jó. Pont az lenne a lényeg, hogy egy asztalnál legyünk egyfolytában, ez a svédasztalnál nem tud megvalósulni. A többi tippet is köszönöm, a Csalánosi-t ismerem, sokszor voltunk ott családdal, én még ekkora adagokat bármiből sosem láttam. Mondjuk egy ízben a pincér javasolta, hogy hátszínt ne rendeljünk, mert a szakács nem tudja elkészíteni, igaza volt (a vegyes tálban is volt, amit én rendeltem, ehetetlen volt az összes okból)... Ott a parkolás sem triviális hétköznap.
-
föccer
nagyúr
Ákos - Metropolis koncertre, 2024.12.14. 2 db jegy eladó.
Aréna, 119 szektor M sorban 16-17 székre.
25k/db
Az élet közbeszólt, nem tudunk menni.
Köszi

-
macilaci78
nagyúr
válasz
rgeorge
üzenetére
Vak Varjú rendben van. Családon belül az István tanya és Budaörsön a Fogadó a magyar királyokhoz étterem vált be, barátomék a Promontorra esküsznek, nekem nincs tapasztalatom vele.
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet!
Kicsi öt fős cégünk keres év végi ebédhez helyszínt. Home offiszolunk, így ez az egyik, ha nem az egyetlen alkalom, amikor együtt van mindenki. Tavaly az újbudai Trófeában voltunk, nem mennék oda még egyszer. Parkolási lehetőség nagyon fontos lenne, belváros és hasonló terhelt részek kizárva. Köszönök minden javaslatot. Valamiért a 11. kerület szokott felmerülni (főnök Érden lakik), itt a VakVarjút ismerem még. -
föccer
nagyúr
No, az első teljes hónap nem lett minuszos. Még faragunk, illetve csoportasítunk a zsén és meglátjuk, hogy a december milyen lesz. Ha az is jön 0-ra, akkor már csak a jövő év első felét kell túlélni

üdv, föccer
-
Gergosz2
veterán
Lakásfelújításból megmaradt / eladásra szánt cuccaimra vessetek egy pillantást:
(sorry ha nem szabad a jófogás link itt, csak annyira offtopicnak érezek sütőt hirdetni hardverapró
)szerk : pillanat és korrigálom
-
Qru
MODERÁTOR
Es a Zila? Ott sem voltam 1000 eve…
-
Petyyyyy
addikt
Köszi mindenkinek.

-
Mercutio_
félisten
-
válasz
macilaci78
üzenetére
"A Daubnert átlagosnak mondanám az ízvilágot illetően. Bármit kóstoltam ott, olyat valahol máshol ettem már finomabbat. Nem rossz, de semmiben sem a legjobb."
+1
-
Petyyyyy
addikt
válasz
csibe1
üzenetére
Ez így van, de ott bármikor hajlandó vagyok ellocsolni pár pisztoly orrú mátyást. Olyan pontosan hozzák az ízeket, hogy csak pislogok minden alkalommal.
macilaci78 - Ezen nagyon jót nevettem.
Az ajánlást köszönöm, felírtam. 
mouzrr - Szintén köszi. Szombat 13:00-ra van kitalálva a meeting, így ezt egy másik alkalommal vesszük szemügyre. A képek alapján bíztató. -
mouzrr
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Pesterzsébeten ajanlom a Habcsóka sutizot, valtozatos kinalatuk van es egesz jo aron. Szulinapokra mindig innen rendelunk tortakat is. Sok sutibol szokott lenni kostolo is, illetve zaras elott vannak sutitalcak vegyesen.
Face oldaluk: https://www.facebook.com/share/1MFS524zNW/?mibextid=LQQJ4d
Google mapsen itt talalod: https://maps.app.goo.gl/aKmRb1JekvVfNmKB7?g_st=ic
57 velemenybol 4.9 nem tevedhet!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Olivari kilincsek, van olyan, aminek a felületére 30 év garit adnak. Egészségedre!

Ideál desszert, klasszikus francia cukrászda Franciaországban tanult cukrászokkal.
Qru: A Daubnert átlagosnak mondanám az ízvilágot illetően. Bármit kóstoltam ott, olyat valahol máshol ettem már finomabbat. Nem rossz, de semmiben sem a legjobb.
-
Petyyyyy
addikt
Cukrászda alternatívát keresek - segítségetek kérem.
Az Erdős és fiai a kedvenc helyem, viszont nem venném szívemre, ha miattam kopna el a kilincs, így várom az ajánlásaitokat.
Az egyetlen kitétel, hogy ne legyen (sokkal) rosszabb a minőség - szezonra való tekintettel - sütik terén. Mindegy melyik oldalon van a hely.
-
jcage
tag
Sziasztok,
Megbízható, precíz takarítónőt keresünk 3. kerületi ház rendszeres takarítására. Kb 140nm-re, kéthetente. Privátban pls.
Köszönöm,
J -
66zio
aktív tag
Most elég sok parkolós előterjesztés van, az egyikben található ez:
„ A car sharing szolgáltatóktól..... Javaslom ugyanakkor ezzel párhuzamosan a szolgáltatók által fizetett, igen kedvezményes havi átalánydíj 30 ezer forintra való felemelését.”
Ebből én arra következtetem, hogy most sem óradíjat fizetnek hanem kocsinként havonta egy x összeget, ami most nem tudom mennyi, de ha ezt megszavazzák 30e-re nő.
Ebben az előterjesztésben az is benne van, hogy ha megszavazzák akkor onnantól kezdve a lakossági várakozási helyeken is meg lehet ezekkel állni. Ami nagyon király lenne, mert a belvárosba emiatt nem tudnak ezek parkolni.
Sok változás lesz, érdemes lesz majd nézni mi megy át és mi nem és milyen határidőkkel. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csibe1
üzenetére
Mint írtam, a súlykolást az EU-ban keresd, ők voltak akik erőltették, szerintem igen is jogosan.
Az elektromosautó tulajdonos németek, franciák, osztrákok is háborognak, mert ők is átverve érzik magukat, kb. hasonlóan mint az itthoniak.Szerintem egyebként ez az elektromos autózási "korlátozás" eladási csökkenés nem lefutott dolog, egyszercsak valaki ISMÉT kitalalálja Brüsszelben, hogy márpediglen ezt kell eröltetni, akkor nem lesz pardon.
Az, hogy szerinted az elektormosautó gyártása környezetszennyező, ebbe nem szeretnék belemenni, mert végeláthatatlan vita alakulna ki belőle. Ezzel szemben azt javaslom kellő körültekintéssel tájékozódj.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Sajnos a napi rutinom az, hogy szionte minden nap van a XIII. kerületben kb. 2 óra utcai parkolásom. Így ez nekem komoly anyagi kiadás lesz.
Ide tartozóan kérdezem. Nincs olyan éves pakoló kártya, ami mondjuk 1 kerületre (engem most spec. a XIII. ker érdekelne) érvényes lenne? -
FoxiestFox
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez pont az, aminek nem kellene így lennie, lévén arányaiban alacsonyabb komplexitású egy elektromos autó, mint egy pöfögős, gyakorlatilag tökéletes ingázós villanyverdákat kellene már kapni bagóért egy normális világban, én értem hogy ezer kifogás van a nagy gyártók részéről, hogy jaj covid meg ellátási lánc meg háború ©, de jön már a wake up call csájnából aminek úgy összességében én se örülök mert szívesebben adnék pénzt EU-n belülre, annak viszont örülni fogok, ha az önelégültgeci nyugati gyártóknak valaki letöröli a vigyort a szájáról, és elkezd használható villany /hibrid közlekedőedényeket kínálni a népnek azon az áron amit a nép meg tud venni.
Én elég új vagyok az autós világban, másfél éve van jogsim (37 vagyok, tehát rám aztán nem lehet mondani hogy az eddigi autózásommal telefüstöltem már komplett városokat, egyszerűen csak semmi szükségem nem volt autóra gyerek előtt), és egy 16 (kb) éves Corollát használok mint első autó, jövőre költözünk ki Budapesttől picit távolabb, és elkezdtem autókat nézegetni, de azt a következtetést kellett levonnom hogy nem csak lakhatási, bér, inflációs, vasúti, kórházi, tudomisénmégmilyen válság van az országban, de autózási is, mondjuk nem véletlen a hazai autók átlag kora.
-
csibe1
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ahh, az a sok előny amit mindenhol emlegetnek. Írhatnál egy listát.
A hátrányaival mi a helyzet?
"évi 10-12 ezret megyek"
Emiatt vettél elektromost?
Aztán hogyan jött ki a matek, vissza hozta az árát vagy az árkülönbözetet?Amúgy tök jó az elektromos autó, a propaganda szerint.
Aztán mi a helyzet a gyártáskor keletkezett szennyezéssel, az nem nagyobb, mint a hagyományos autóknál?
-
csibe1
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hehhehhehe, a NER-es csapattagok egyből kettőt vesznek belőle, a második a vasárnapi templombajárós lesz.
Az asszonyé lesz persze mind a kettő, mert ilyen olcsó, puruttya vacakkal nem égetik magukat a szomszédok előtt.
Minyimum 30 milka csoki, mert különben kinézik a székház parkolójából, hogy melyik csöves állt be ide.
A kolléga mit tol szerinted? Adhatna nekünk is pár kilót, egyből szebb lenne a világ...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már használtan 9M kaphatsz ilyet. Kb bármelyik PHEV tudja.
-
FoxiestFox
félisten
Nekem elég lenne egy olyan kocsi, ami megfizethető, tud egy 50 -80 km ingázást akkuról, hosszabb úton pedig használ valami kis belső égésű motort.
Ez is valszeg akkor lesz olcsó, amikor jön a kínai dömping és lemossa a hatszáz éves uncsi német-japán dualizmust. -
Kickass
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Ott cseszték el, hogy a plug-in hibridekre zöldet raktak. Jogos a felháborodás mikor látják a bazinagy 5 literes Porsche SUV-ot zöld rendszámmal ingyenesen parkolni...
Most is el lehetne venni csak tőlük. Gondolom a belső pesti hipsztereknél ez nem jár arcvesztéssel így mehet a fűnyíró elv. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
Az elektromos autózásra való átállást az EU találta ki.
Minden szinten nyomták, erőltették, főként városban való közlekedésre, miszerint környezetbarátabb, mint a többi, ami igaz is.
Először mindehol ingyen lehetett “tankolni”, parkolni.
Aztán egyre több helyen ezt megszüntettek és maradt néhány üzletlánc, mint a Lidl, Penny akik biztosították még a díjmentes töltést, majd ott is megszűnt ez a lehetőség.A vidéki városokban kezdték el az ingyenes parkolásokat akként korlátozni, hogy csak az adott városban állandó lakhellyel rendelkezők kérhettek (és kaptak is) zöld rendszámos (ingyenes) parkolási engedélyt.
Itt természetesen a “legzöldebb” városvezető által irányított fővárosban egyszerűen lehúzzák a rolót, azzal a sokak számára szociális érzékenységgel fűszerezett hivatkozással, hogy amúgy a gazdagok vesznek es járnak elektromos autóval, ráadásul a demagóg szöveg is megjelent, miszerint a zöld auto az nem is zöld, (bár eddig az volt).
Sokak számára azért jelentett alternatívát a zöld auto, mert az előzőekben felsorolt töltés, parkolás (no és egyéb kedvezmény, mint pl. az átírási illetékmentesség) több évre kiszámolva kb-ra kompenzálta a drága vételárat.
Akinek volt ehhez egy kis környezettudatossága az belevágott, még ha körülményes is velük a mindennapi együttlét a töltés, km para miatt.Most ezzel abszolúte leépül minden ösztönző, ami arra inspirálta az ebben gondolkodókat, hogy elektromos autót vegyenek.
Egyben természetesen meg is ásta az árkokat a két tábor között az említett “gazdagok vesznek elektromos autót” mondattal, és egyből harapnak is rá a “nem szeretem a zöld rendszámos autósokat” közösség tagjai, így majd lehet hivatkozni arra, hogy lám sok ember támogatja ezt a korlátozást.
-
attiati
veterán
Na mi lesz most a MOL limo és társaival?
Főpolgi fizetős parkolóhelyet ígér a zöld rendszámra is (sztem jogosan).
Kevesebb helyen lehet majd felvenni a limót? Vagy árat emelnek.
-
mezis
félisten
Üdv.!
Szakit keresek egy fürdőszoba ajtó keretének a felújítására vagy cseréjére.
Ajtóval nem kell foglalkozni, csere lesz tolóajtóra, de kell a keret.
Bp., XIII. ker. -
TheProb
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Alkudni mindig kell, nem?
Autónál is, lakásnál is. Mikor vettem a Giulia-t, akkor is mondtam, hogy engedjen már el pár százezret, hogy elmondhassam, hogy alkudtam. (belement)
De teljes áron is korrekt deal lett vna.#132129csibe1: Biztos erre a hsz-re akartál válaszolni? Ez csak egy random idióta hírdetése a házból. A másiakt írtam, hogy elengedtem, mit higgyek el bemondásra/nézessek meg?
-
FoxiestFox
félisten
A modernebb layout egy panelhoz képest megér dupla árat?
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb
üzenetére
Ez az idióta is szerintem simán csak a nyerészkedő típus, hallotta a hírekben, hogy jövőre 15-20% drágulás várható és gondolta megpróbálja már idén...
Eladó tégla lakás - Budapest XIII. kerület, Szobor utca #34411060
Jelenleg ebben a "lakóparkban" lakom, összességében korrekt, de eszement árat kér érte. Kb a marinán épülő megalomán projektért kérnek majd ilyen nm áron az épülő lakásokért.
-
TheProb
veterán
én is erre gyanakszom...
Bár ez kissé megint szembe megy azzal, hogy költözni szeretne.#132122FireKeeper: Az én logikám azt diktálná, hogy ha kinéztem egy cserelakást, akkor azt minél előbb meg kéne venni, ahhoz pedig minél előbb el kéne adni a sajátomat. Akkor pedig nem pitiánerkednék néhány bútoron, ha már érdemben nem akarok engedni.
-
TheProb
veterán
Lehet annak is tekinteni, meg lehet úgy is, hogy ha már nem hajlandó engedni, akkor legalább pár szaros bútort hagyjon ott. Az a pár IKEA-s szar és az ágy, amit szerettem volna, ha maradna, bagatel összeget képvisel és nem kell szarakodnia a szállításával. Közben írt, hogy ez a deal sem felel meg neki, szóval mondtam, hogy akkor rohadjon rá a lakás. (nyilván nem így)
Mindennek két oldala van, lehet én fújom ezt fel. Azt mondta, hogy szeretne már költözni és amíg ezt nem adja el, addig nem tud újat venni/keresni. Szóval ha ennyit nem képes engedni a fix vevőjelöltnek, akkor így járt. Olyan szinten nem fogok ebből emocionális kérdést csinálni, hogy minden áron vegyem meg és nyeljek le mindent. Az biztos benne volt a részemről a dologban, hogy ha ennyire strict, rugalmatlan és minden ajánlatomat visszabassza, kb végig kurva nyers stílusban, akkor szarjon sünt. Sajnálom, de a kardomba nem fogok dőlni. Szeretnék magamnak is valamit "megnyerni", hogy meglegyen a már mások által is említett win-win feeling.
-
7
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Nekem ez kicsit büszkeségi kérdésnek tűnik a te oldaladról, azt viszont maximum akkor érdemes forszírozni, ha nincs érdemi vesztenivalód. Ez nem egy hosszútávú üzleti kapcsolat lesz az eladóval, hogy érdemes legyen nagytökűnek látszani.
Persze ha a bútorok tényleg jók, és van, amit nem feltétlenül vinne magával, akkor lehet vele alkudozni, de ne csinálj belőle "legyen már sikerélményem" akciót, mert a végén még bukod az egész lakást.

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Mondjuk azt ellenőrizném, hogy az alatta lévő garázs mennyezete le van e szigetleve. Az azért tudja vinni a hideget. Gondolom csak temperált a garázs. Házban padlófűtés nincs, ha jól látom.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Simán lehetséges. Bármi lehetséges és annak az ellentéte is. 2020-ban építkeztünk, akkor még azért so-so, de vállalható árak voltak. Ma már kegyetlen gyilkos árak vannak. Jövőre jön a felújítási program falura. Szerintem 30% emelés várható. Ma már nem építkeznék. Lehet nem tetszett neki a burkolat és rászánta a pénzt. Vagy így akarta eladhatóbbá tenni évekkel ezelőtt. De igen, igazad van, az a 20-30 ezer nem nagy kiadás a vételárhoz képest. De ha megállapítja a szaki, hogy "hát igen, elég ronda ez a szigetelés". És?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Logikai bukfencek. Mi például vásárlás után felújítottunk, kéményt kellett bélelni és marha hasznos volt az egyedi kémény a gyűjtő helyett.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Bármit, amit a leendő vásárló nem vesz észre. Ízlésesen van berendezve, plusz alapból tetszik neki, szóval simán elvakíthatja a lelkesedés.
Az pl. vajon kiderült, miért kellett 10 évesen felújítani a fürdőt és burkolatokat cserélni a lakás nagy részén? Azért már 18-ban is elég magasan voltak az árak ahhoz, hogy egy ekkora ingatlan értékének érezhető százalékát felújításra költsék, ha nem volt semmilyen műszaki indok.
A külső fotókon látszik, hogy a szigetelés elég trágya módon lett felrakva, ami azért mond valamit a kivitelező igényességéről, szóval simán lehetnek meglepetések.
-
csibe1
addikt
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Ez akkor szokott kiderülni ha átnézeted, szerintem.
Ez amúgy társasház? Nekem nem az jött le a hirdetésből, de elég bacák a fényképek.
Nekem 60 pár millás vételárnál már nem lenne tétel egy felülvizsgálat 20-30 ezerért.
Aztán mindenki maga tudja.
-
csibe1
addikt
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Szóval senki nem titkol semmit újabban, jó tudni.

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Ugyan mit talál egy 15 éves lakásban ami eddig nem derült volna ki?
-
TheProb
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
lakásnál nem igazán érzem indokoltnak.
-
föccer
nagyúr
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Most 20k-ért van aki ilyesmit vállal

-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Esetleg kihívsz egy műszaki ellenőrt, hogy nézze át a lakást? Nem tudom, most mennyiért találsz, de pár éve 25-ért volt vásárlás előtti átnézés. Ha talál valamit, az lehet alkualap (plusz te is képbe kerülsz az esetleges váratlan költségekkel, bár lakás esetén azért kevesebb a buktató).
-
TheProb
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
A többi, ami alapján a nm ár adhoc statisztikát felállítottam azért nem jön szóba, mert azok jóval nagyobbak és drágábbak. Bár tudom, a nagyobb alapterületű lakásoknál fajlagosan amúgy is jobb az alapterület/nm ár arány.
Kicsit még gondolkozok rajta, de mára már szívesebben mennék bele a 62-be, mint tegnap. Még lehet egy-két bútort megpróbálok belecigánykodni az árba. valami sikerélményem legyen már...

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Közösségi. A szakmai maradt szakmai és az összes többi közösségi hsz típus lett.
-
Most nézem, a profilokon már csak szakmai és közösségi hsz-ek vannak megjelenítve? A többivel mi lett?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
régebben azért ha azt tömted egész jó ár-érték aránya volt a belépőnek. Mostmár azért az a 15k/fő elég húzós.
Én nem szeretem.

) de a Csalánosi csárdában múltkor jot ettünk.

)