Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
85 Ft, de barmennyit megerne hogy ne a fogyatekos tobbi appot kelljen hasznaljam.

Foleg amikor plazakba automatan beenged nem kell jegyet nyomkodni meg automatat keresgetni stb.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
És mennyi a kezelési költség? Arra vonatkozólag nem találok semmit az oldalon.
-
pjen
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére

-
csoszogi
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Megnéztem: tényleg függöny karnis stb. bolt volt...kiadó üzlethelyiség. Most megnézve a google street view is azt mutatja, hogy kiadó üzlethelyiség (Takaréktár utca felől).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
macilaci78
üzenetére
Ja, néha az SMS sem megy.
-
macilaci78
nagyúr
Simple, de hétfőn megszívatott. Egyetlen zónát sem látott, pedig a IX. kerületben voltam. Ráadásul a parkolóórától 3 autónyira álltam meg. Mindegy, van a kocsiban egy marék apró, csak jobb lett volna nem fizetni másnap reggel még 30 percet.
Mondjuk, más is szívott a parkolással a társaságból, ő másik appot használt. -
pjen
félisten
Üdv. Érdeklődnék ki milyen telefonos parkoló appot használ. A yettel wallettet az üfsz se tudta beüzemelni. Hiába van 5000ft amit elkölthetek, regisztrálok, megjön az Sms, újlenyomattal is azonosít, mikor parkolni akarok kéri, hogy adjak hozzá kártyát. Az MVM en keresztül reggeltem a mobilitire, kéri a kártyám adatait. Ez mennyire megbízható? Unicredites számlám van.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
csoszogi
üzenetére
Hétvégén elmegyek Szeged mellett, de jó eséllyel semmi ilyesmi nem lesz nyitva Szegeden akkor. Úgy emlékszem, itt vettem anno, vagy 15 éve.
Amúgy nem nekem kell, hanem apám egy asztalos barátjának. Én csak megbízást teljesítek, nem kell okosnak lennem.
Ha rajtam múlna, én megvennék egy új talpat ahelyett, hogy a meglévő poros, elhasználódott tépőzár tetejére ragasszak egy újabb réteget.
Qru: Szegeden gyakrabban járok, mint Székesfehérváron. Bár múlt hétvégén legalább érintettem.

-
csoszogi
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
akkor neked valami ilyesmi kell?
és ahogy látom ez van Pesten is.
Habár rohadtul nem értek a csiszolókhoz
Megvan még a szegedi üzlet? Csak tudsz valakit aki rá tud lesni (szegedi csoportba szoktál irkálni ahogy én is), de ha kell akár én is megnézhetem ha nincs messze a bejárt útvonalamtól...
De nem jobb 25m-t venni? Az jó sokáig kitartana
Qru: Székesfehérvár is messze volt neki, na...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78
üzenetére
Akkor irány Szeged.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Félő, hogy elválik. Egy excenter csiszoló gyári érdes fele tömődött, tömődik el folyamatosan. 125 mm átmérőjű korong. Arra lenne ráragasztva egy új réteg és mehet rá a csiszolópapír.
Ha több darabból lenne, az több problémás generálhat. Az illesztésnél elállhat, ott enné a csiszolópapírt, esetleg nem is dolgozna megfelelően a gép. Emellett az illesztésnél el is válhat.
Mivel létezik 150 mm széles anyagból is, így adta magát a gondolat, hogy toldásmentesen meg lehet valósítani a dolgot. Régen Szegeden vettem is széles tépőzárat rövidáru boltban, polcról adták, valami 40 centit kértem. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Több egymás mellett?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Olyat nem... Röltexnél is csak 10 cm széles a legszélesebb. Persze rendes körülmények között a 10 centi is már elég WTF méret, de nekem kevés.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Gombosbolt tuti van a környékeden. Ott olyat meg annyit adnak amennyit szeretnél.
-
csoszogi
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Pedig a barátod:
Ami még szóba jöhet: gyógyászati segédeszköz bolt, haskötő/sérvkötő az elég széles. Lehet nekik van tépőzár pótlásra tépőzárjuk is.
-
macilaci78
nagyúr
Varrható 150 mm-es tépőzárat keresek, de google nem a barátom. Elég lenne egy 15*15 cm darab, de megvennék 1 méteres csíkot is.
Ami találatokat kidob a net:
- van tépőzár, de a legszélesebb 10 cm.
- van 150 mm-es, rendelési tételnagyság a 25 méteres tekercsValakinek ötlet?

-
updog
őstag
válasz
fjudors
üzenetére
Köszi
Kiderült, hogy nekem van igazam, nem a 8.00-22.00 közti zónában parkoltam... hanem a 8.00-20.00 köztiben
De akkor is rohaggyakmeg szerintem azt láttam, az automata már hatkor azt írta "elővétel", azért nem is kaptam elő a telefonom már hogy parkolást indítsak... mindegy, 6000 forintos lecke volt. -
updog
őstag
Sziasztok!
Mint nyóckerben abszolút nem ismerős, szeretnék eligazodni a parkolás sűrűjében, de egy full értelmetlen (hivatalos?) weboldalon kívül semmi értelmes infót nem találtam, a 48x újratömörített 200x300 jpg-k meg nem segítenek értelmezni a 19 utcanév által határolt területeket. Van erre valami (akár közösségi) térkép, vagy ahol beírom a konkrét címet és kidobja hogy ott meddig kell jegyet venni?
Röviden: meg****tak de nekem nem tetszik a dolog
(rohantam 17:58-kor és megesküdtem volna hogy egyrészt a legtöbb helyen hatig van arra is parkolás, illetve egy automata mellett álltam ahol 99.999% hogy futtomban azt olvastam 17:59-kor hogy elővétel, így ignoráltam, majd 21:10-kor visszaérve ott volt a mikuláscsomag...). Nyilván még hétköznap volt ez. -
rizso
addikt
Valakinek egy frankó Samsung Q800T+SWA9200S soundbar szett valódi 5.1.2 térhangzással?

-
macilaci78
nagyúr
Uff!
Egyik barátom Szegedről költözik Budapestre, a Helsinki úton a Hegedűs Opel Szerviz környékén kapott munkát. Ezen a környéken, vagy olyan helyen keres albérletet, ahonnan könnyen megközelíthető.
A hölgy egy garzonban gondolkodik, környezetére igényes, nem dohányzik, kisállat nincs. Parkolás nem lényeg, nincs jogsija.
A keret 100-110 eFt rezsivel, az általa megtekintett hirdetések szerint ez nem lehetetlen.Ha valakinek van a környezetében megfelelő kecó, ne tartsa magában!
-
FoxiestFox
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Én tudok, és még szeretek is.
Asztalhoz csak akkor ülök, ha rá kell dugni több kijelzőt. -
MasterMark
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Laptopon nem lehet dolgozni...

-
FoxiestFox
félisten
Vegyetek egy jó babzsákot, abban is király dolgozni a laptoppal.

-
mike1334
veterán
válasz
bul07
üzenetére
Előtte egy ezer éves székem volt, sima, nem görgős...felvette már szépen az alakom, szerettem
viszont elkezdett belőle peregni valami (gyanítom a szivacs vált "homokká"), szóval muszáj volt a csere, pláne, mert dolgoztam is itthon. Azóta a Markus a kedvenc, most is abban ülök, ahogy ezt írom
-
blp85
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én a valódi bőr változatot vettem anno 2018-ban, azt hiszem 42 ezer volt (szerintem ezt a változatot már nem forgalmazzák).
-
bul07
nagyúr
válasz
mike1334
üzenetére
Én meg üldögélek itt a 3500Ft-os székemen

Azóta is nyüstölöm a én kis pehely 130kilómmal és a műbőr még olyan mint amikkor összeraktam, bár az is igaz hogy az egyik behuppanásnál a csillag két kereke le tört, de nem rovom fel neki mert névleges értéke 120Kg
Szereztem egy csillagot és használom tovább -
mike1334
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Én 2 éve decemberben vettem 55e-ért...home office láz miatt hiánycikk volt, péntek este lett készleten, szombati nyitásnál hátulról mentünk egyenesen a raktárba
imádom azóta is, nagyon jó szék...de amikor láttam, hogy 80e, az szíven ütött. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Ja igaz, ha üveg lenne ripityára tört volna a leesett darab is.
Akkor nincs mese, biztonsági őr kell.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elég drága lesz így a híd karbantartása ha néhány búra meg egy LED klaszter 2 millióba kerül... [link]
Értem én hogy az üveg szebb, de a plexi tartósabb.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem tudjátok mi van a Digi kábel szolgáltatóval?
Hol van net, hol nincs, ráadásul elérhetetlenek telefonon is....
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Minőségi Dell Optiplex 3010 komplett asztali PC-k eladók. Hibátlan tökéletes állapotban, garanciával!
Intel Core i5,4gb RAM,500Gb HDD
[Nagy tételben jelentős kedvezmény!!] -
updog
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát már én is a 25k majdnem duplájáért vettem 2019-ben (most néztem meg, 40-ért ment).
Mondjuk azt hiszem kb. pont pár héttel azután vagy azelőtt vettem, hogy 25-ért adták

De most hogy a 80 az új 40, remélem a 45 még elmegy 25-nek. Vagy mi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
updog
őstag
IKEA Markus szék, Vissle sötétszürke, topic ár 45.000 (bótba most 80), illetve Bp. ingyen viszem a topicra hivatkozva (de akkor nem gondolod ám meg magad
). -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ivy.4.Ever
üzenetére
Ja igen, de ezek már azért távolabb esnek Westend / Margit krt környékétől.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Tekintve, hogy végül sikerült összeszedni egy elég szép szálszakadást a jobb első gumiba és legközelebb a Westend P1-en lévő gumis volt - akiknek innen is pacsi, hogy nyitvatartási időn kívül is ott maradtak segíteni és szereztek egy pár gumit, lehetetlen R20 255/35 méretben is -így tényleg csak mekiben kajáztunk, mert a fsz kivolt.

-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
"Azért nevezem ezeket a jelenlegi átalakításokat kerékpáros woke-forradalomnak, mert ahogy a woke-mozgalomnál, itt sem a problémák megoldása, hanem a politikacsinálás szándéka áll a döntések mögött.
(...)
abba kellene hagyni az autósok és biciklisek egymás ellen hangolását. Ezzel ugyanis csak azt érik el, hogy hosszú időre érzelmi alapokra tevődik át a vita."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vélemény A kerékpársávok fővárosi kialakítása túllépte az észszerűség határát
A szerző a Budapesti Műszaki Egyetem Út- és Vasútépítési Tanszékének egyetemi docense.
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
Sukta 95
üzenetére
Kéhli

Viccet félretéve Szlovák Étterem & Söröző. Remek kis magyaros hely.
Ha valami klaszikus akkor ez az.
Arra készülj, hogy kpban kell fizetni és nincs szervizdíj szóval magadnak kell rászámolni 10%-ot. Amúgy jó a kaja kivételesen és nem kell feszengeni, hogy túl elegáns meg ilyesmi. -
Sukta 95
aktív tag
Margit krt/Westend környékén tudtok jó éttermet? Valami klasszikus, de jó helyet, ami nem fine dining, nem street food és nem a Csalánosi.

-
werszomjas
addikt
Ładó!
HYUNDAI i30, 5-dr Hatchback, 2017-
HYUNDAI i30 Fastback, 5-dr Hatchback, 2017-
KIA Ceed, 5-dr Hatchback, 2019-
KIA ProCeed, 5-dr Estate, 2019- -
GabN73
addikt
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Van jó pár komoly szerver alkatrészem ha esetleg valakit érdekel

[link] -
mike1334
veterán
Ajánlanátok vmi nem túl puccos sky bart? Semmi extra, csak legyen szép a kilátás, házi limonádé és pizza bőven elég.
-
pjen
félisten
Bp,17. ker. 37 fok. Meleg van.
-
hódmaci
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Erste mobilepay
-
Ivy.4.Ever
őstag
Szabadítsatok meg tőle.
Dell G3223Q Gaming monitor - 31.5" - 4K UHD - 144hz - 1ms - HardverApró (hardverapro.hu) -
HUTCHDB
nagyúr
Nem tartozik a budapesti topikhoz, de hátha a fővárosból valaki kimozdul.
Kirándultunk ma, és egyéb települések mellett voltunk Balatonbogláron is.
Amellett, hogy ingyenes, szép, rendezett, tiszta a strand, van egy nagyon jó kalandpark/bobpálya/lombkorona sétány/gömbkilátó is.
A belépők is nagyon kedvezőek szerintem. Nagyon szép a terület, tisztaság, szép kilátás, akar pároknak, családoknak is ajánlom! -
blp85
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt a 3 órát sosem értettem, amennyiben fizetek nem mindegy meddig állok ott??? Mondjuk valaki orvoshoz megy és ott ücsörög X órát, lehet több, mint 3.
Mondjuk volt olyan is, hogy elfelejtettem lekapcsolni a parkolást és 1 vagy 2 órát pluszba fizettem, mert az alkalmazás azt nem érzékeli, hogy mondjuk 10 km-re vagyok már az adott zónától. -
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Elvileg át kell, gyakorlatilag nem ellenőrzik. Ha valaki fizetés, jogosultság nélkül parkol, akkor készül kép, amin a díjfizetési kötelezettség is látszik és azon látni, hol, hogy áll az autó. De maga a díjfizetés ellenőrzésekor, amikor végigsétál a kocsik mellett és csekkolja a rendszámokat, nem készül kép. Ha készülne, lenne időbélyegző és akkor már látszódna, bizonyítható lenne, hogy 3 órával korábban is ugyanott állt a kocsi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem kell átállni 3 óra után más helyre, ha ez érdekelt.
Külföldön ezt szigorúbban veszik.
Nálunk csak lejár a parking 3 óra után, újra kell indítani. -
MasterMark
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Parkl-höz nem kell egyenleget töltögetni kártyáról vonja, és csak utólag.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Azt is kipróbálom majd, de már feltölöttem az egyenlegét az előzőleg ajánlottnak.
-
MasterMark
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A Parkl tudja magától is újraindítani.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Appon keresztül újraindítva le se kell menni.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi.
A max 3 órát mennyire kell betartani?
Vagy csak lejárkálok a kocsihoz, és hosszabbítgatom? -
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Budapesten észnél kell lenni. Van, hogy az utca egyik oldala egyik zóna, a másik oldala másik zóna. A Simple a térképet pontosan mutatja, a térképen lévő pozíciót ellenőrizd!
Ritkán kell parkolódíjat fizetnem, de tévesztés miatt még nem kaptam büntit. -
MasterMark
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Parkl jó utcára is, meg ha van a közelben parkolóház akkor még jobban is jársz.
szerk.: És szól ha zónahatáron vagy, nem úgy mint más appok...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Minden parkoló automatán ott van a szám amire kell küldeni a rendszámodat az indításhoz és STOP-ot a leállításhoz.
T-Mobile esetén +3630763 <4 jegyű zónakód>Pl ha az automatán 0201 zónakódot látsz akkor az SMS-t T-Mobile esetén +36307630201 -re kell küldeni (rendszámodat).
Itt egy táblázat az összes számról: [link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, annyi, hogy a hosszú lábaim miatt nekem az ülőlap kicsit rövid.
Ha valami klaszikus akkor ez az.