Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Mégeccer:
http://incognito.ini.hu
Teccikéteni? -
Incognito
senior tag
Tehát:
[L]incognito.ini.hu[/L]
akach@freemail.hu" target="_blank">mailto
akach@freemail.hu -
Incognito
senior tag
Halihó.
Mikor pár héttel, hónappal ezelőtt olvastam ezt a topikot, nem hittem volna, hogy egyzser én is írni fogok bele
. Most megteszem azon egyszerű oknál fogva, hogy megszünt a munkaviszonyom (a főnök nem volt megelégedve a munkámmal, kicsi a cég ahhoz, hogy +1 embert eltartson, én voltam a leggyengébb láncszem, stb...) és nem tudom, hogy mikor lesz egy olyan állásom ahol van netelérés. Ha valaki tud valamiféle állást Debrecenben, esetleg Pesten, az legyen szíves írjon egy mail-t a takach@freemail.hu-s címre vagy jelezze a [L]incognito.ini.hu[/L]-s webcímen.
Addig is: visz lát a mihamarabb viszontlátásig.
Új hozzászólás Aktív témák
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akach@freemail.hu
. Most megteszem azon egyszerű oknál fogva, hogy megszünt a munkaviszonyom (a főnök nem volt megelégedve a munkámmal, kicsi a cég ahhoz, hogy +1 embert eltartson, én voltam a leggyengébb láncszem, stb...) és nem tudom, hogy mikor lesz egy olyan állásom ahol van netelérés. Ha valaki tud valamiféle állást Debrecenben, esetleg Pesten, az legyen szíves írjon egy mail-t a takach@freemail.hu-s címre vagy jelezze a [L]incognito.ini.hu[/L]-s webcímen.