Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Netfone
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Halihó.
Mikor pár héttel, hónappal ezelőtt olvastam ezt a topikot, nem hittem volna, hogy egyzser én is írni fogok bele
. Most megteszem azon egyszerű oknál fogva, hogy megszünt a munkaviszonyom (a főnök nem volt megelégedve a munkámmal, kicsi a cég ahhoz, hogy +1 embert eltartson, én voltam a leggyengébb láncszem, stb...) és nem tudom, hogy mikor lesz egy olyan állásom ahol van netelérés. Ha valaki tud valamiféle állást Debrecenben, esetleg Pesten, az legyen szíves írjon egy mail-t a takach@freemail.hu-s címre vagy jelezze a [L]incognito.ini.hu[/L]-s webcímen.
Addig is: visz lát a mihamarabb viszontlátásig.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Lexus, Toyota topik
- Spórolós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Renault, Dacia topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Most megteszem azon egyszerű oknál fogva, hogy megszünt a munkaviszonyom (a főnök nem volt megelégedve a munkámmal, kicsi a cég ahhoz, hogy +1 embert eltartson, én voltam a leggyengébb láncszem, stb...) és nem tudom, hogy mikor lesz egy olyan állásom ahol van netelérés. Ha valaki tud valamiféle állást Debrecenben, esetleg Pesten, az legyen szíves írjon egy mail-t a takach@freemail.hu-s címre vagy jelezze a [L]incognito.ini.hu[/L]-s webcímen.