Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hú de nagy pörgés van, az Aldiban azóta se kapni ezt a Soltész töppedt szőlőset (más Soltész fajtát igen), de a net szerint a Tescoban van. Annyira nem vagyok alkoholista, hogy egy üveg bor miatt elmenjek a Tescoig szóval azóta se vettem.
Az Aldiban a leggyérebb a kínálat amúgy, még a Lidlben is nagyobb a boros részleg. Viszont egész iható dolgok vannak 1500-ért, most a hétvégén vettem egy Feind 2024 cabernet rosét, 13.5 alkohollal. Hát... Ez a szőlőfajta nem pont az üdeségéről ismert, konkrétan felesbe fröccsnek is ugyanolyan erős íze maradt
, nem az amit nyáron a melegben inni akarsz inkább megittam tisztán kaja mellé.Meg vettem 1500-ért egy Schieber 2023-as Merlot 14-es alkohollal. Ez már finom vörösboros volt, föld meg héj ízű.
Engem meglepett, hogy mennyire nem érezni ki ekkora alkoholokat, vagy én lettem strapabíróbb nem tudom, de nem érzem erősnek őket.Azért az édes hiányzott belőlük, mindkettő száraz. Nagyon kevés a választék ennyiért édes borokból. Meglátszik, hogy gyerekkoromban nem fröccsön hanem kólán neveltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest