Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Sejtettem, hogy van ilyen topik is, azt is sejtettem, hogy a söröshöz képest teljesen halott lesz.
Igazából semmi extra, vettem egy Varga zweigelt félédes vöröset aminek már kibontva is hullaszaga volt, ízre jobb, de érezhetően tömegtermelt pancs amit még kólába öntve is kiérezni. Nem véletlenül 800 Ft ez, és 3000 Ft egy normális ami már iható és amiben találok szőlő meg föld meg hordó ízvilágot is.
Tavaly ugyanúgy tőlük rosét vettem, hát abba se volt köszönet, fröccsnek se volt jó. Igazából érthetetlen számomra, hogy ezek ekkora mennyiségben hova fogynak, mert az alkeszoknak ez már drága, aki ki tudja fizetni az meg jobbat kéne, hogy vegyen, nem ezt. Mégis veszik ezeket ezerrel.Mintha a szőlő venyigéjének és leveleinek termékét innám, nem a fürtét. Persze a gépi szüretelés terjedése óta már nincsenek kiválogatva a lerohadt, összemumifikálódott fürtök sem, minden megy bele egészben aztán meg nem győzik ülepíteni tűnjön el belőle, mert nem akarod a szeméttel együtt erjeszteni, áztatni, abból a visszamaradó vizes léből kéne valamit alkotni, de már a specifikus fajélesztő sem tud csodát tenni vele. Eleve normális szüretnél a vadélesztővel is csuklóból 13% alkoholra kierjed, nem 11-re. És ezeket nem erjedés megszakítással édesítik, hanem mustsűrítménnyel és még azzal sincs szőlős íze. És ez csak egy a sok közül ahol ezeken spórolnak, meg el lehet rontani. Balatoni esővíz ízű.
Bár mit is vártam amikor ezeknek a sörös megfelelője a 150 Ft/doboz ársávú sörök. A két literes pet palackos Cimbora nevű cuccoknál egy szinttel feljebb lévő sor, ide lettek pozicionálva, árazva stb. és ezt tudja is.Fejem nem fájdult meg, gyomrom se ég egy üveg után. Ez mondjuk jó, de kólával keverve lehet azért nem jöttek elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest