- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Ez mondjuk nagyon szép eredmény.
Nekem le kellett vennem 2k-ról FHD-ra a felbontást, ezzel nyertem kb 40-50 fpst... egy darabig. Utána voltak olyan pályarészek, ahol még így is beesett 60-70-re (és persze minden képjavító-képkockagenerálóval bekapcsolva).
Konkrétan annyira ocsmányul néz ki a játék, hogy a Bl3 is megveri, bár az kitolja a 160-200 fps-t is (generálás nélkül) maxon.
A csúnyaságot még lenyelném, de néha annyira darabos, hogy nem tudom eltalálni az ellenfeleket.
Viszont ennek ellenére élvezem, így lvl 22-re érve is folyamatosan nyíltak meg a plusz helyek, és hát tengernyi lehetőség. Néha el is veszek bennük.Sajna az open world betegségek ezt a játékot se kímélik. Telis-tele van hozd el-vidd oda küldikkel, és sokszor még a járművet se lehet ilyenkor használni. A minimap hiányát pedig még mindig nem szoktam meg, továbbra se értem, hogy ez a más játékokból már nem véletlenül kihalt megoldást miért kellett erőltetni, főleg hogy a pálya irgalmatlanul nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Star Trek
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED monitor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest