Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
hát igen,a willow már az.viszont ki lehet tolni a szavatosságot...én 2karival végigtoltam,az elsővel full minden küldi minden pt-n,dlc-k....a másodiknak már passzoltam át cuccokat szintre igazitva,csinálgattam soft modot,feljavitgattam a fegyvereket,de csak legális kombinációban,itt kezdődött a gyűjtögetés,érdekelt,melyik fegyver mit tud,mi a legjobb "legális" tulajdonság,stb....mostmár igy 300 óra körül azért csinálok már extrémebb modokat is,pl.használhatóvá tettem az eridian fegyókat 5x sebzéssel,mostanában azokkal tolom,nincs lőszergond,és végre sebzés is lett annyi,mint a többi fegyveré...de persze van végtelen pajzsom és százezres sebzésű fegyóm is,de azt csak akkor veszem elő,ha kell,pl.crawmerax,amúgy talált pajzs,stb,általában questes szobákban tolom a neten,segitem a kisebbeket,de pl.bossharcba csak felsegités,nem élek vissza a lvl61-gyel,jól vezetek kocsit,ismerem a mapokat,többet számit ez,mint egy csodafegyverrel baromkodni.egyébként a willow kimenteni is jó a jobb cuccokat,stb.
-
BandiHUN
veterán
hát igen,a willow már az.viszont ki lehet tolni a szavatosságot...én 2karival végigtoltam,az elsővel full minden küldi minden pt-n,dlc-k....a másodiknak már passzoltam át cuccokat szintre igazitva,csinálgattam soft modot,feljavitgattam a fegyvereket,de csak legális kombinációban,itt kezdődött a gyűjtögetés,érdekelt,melyik fegyver mit tud,mi a legjobb "legális" tulajdonság,stb....mostmár igy 300 óra körül azért csinálok már extrémebb modokat is,pl.használhatóvá tettem az eridian fegyókat 5x sebzéssel,mostanában azokkal tolom,nincs lőszergond,és végre sebzés is lett annyi,mint a többi fegyveré...de persze van végtelen pajzsom és százezres sebzésű fegyóm is,de azt csak akkor veszem elő,ha kell,pl.crawmerax,amúgy talált pajzs,stb,általában questes szobákban tolom a neten,segitem a kisebbeket,de pl.bossharcba csak felsegités,nem élek vissza a lvl61-gyel,jól vezetek kocsit,ismerem a mapokat,többet számit ez,mint egy csodafegyverrel baromkodni.egyébként a willow kimenteni is jó a jobb cuccokat,stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest