- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Valahogy én is úgy vagyok a modolt fegyverekkel, mint Te. Kaptam én is rengeteg ilyet, szépen el is pakoltam, utána amit lehetett felhúztam 69-re. Használom a willow tree-t is, megnöveltem a back pack férőhelyet, átszíneztem a karaktert, stb... azonban az igazi játékélmény az, ha a játékban talált cuccokat használva teljesítem a küldiket, persze használom a űber fegyókat is, azokat is szeretem. Azt viszont kifejezetten utálom, hogy ha olyan valakivel akadok össze, aki csak rohan, versenyt csinál abból, hogy ki teljesíti hamarabb a küldiket. A mai napig is gyilkolom crewmaraxot, de őt csak modolt cuccokkal, és változatlanul gyűjtögetek szorgalmasan

Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest