- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
Hasznos oldal!Érdemes lecsekkolni a fegyverek jellemzőit azon az oldalon,mert pl a legendary (leginkább narancs vagy pearlescent/gyöngyszem
) fegyvereknek nem feltétlenül van nagy sebzése de mindig van valami extrája ami nagyon hasznos lehet!! Akár életed ad akár sohasem fogy ki,váltogatja az elemi sebzéseket....sok érdekes dolgot tudnak.Én egyszer találtam egy 4xes tüzes snipert aminek magasabb volt a sebzése mint a már meglévő Volcano-nak.Én eldobtam/eladtam a volcanot és a másikkal nyomultam tovább...hiba volt.Mert a volcano elemi hatása közel100%-os és olyan mintha egy tűzlabda csapódna be, szal minden egyes lövés lángra lobbantja a célpontot(soxor többet is),míg a másik nem tette ugyanazt.Ami még fontos,hogy ezek az extra tulajdonságok nem mindig egyértelműek vagy láthatóak a fegyver jellemzőiben,mikor megtalálod őket...ezért is hasznos az az oldal!A nemesis mikor a kezedben van csak azt látod,hogy elektromos sebzése is van de nem látod,hogy ugyanakkor savas is.Lehet eldobod,mert van pl gyorsabb,nagyobb tárral felszerelt és hasonló sebzésű elektromos pisztolyod...pedig az extra savas sebzés nagyon hasznos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- LENOVO YOGA 9 Pro 14 83BU004BHV
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 5500 / 32GB RAM / ASUS 4060 8GB / 1TB SSD
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) fegyvereknek nem feltétlenül van nagy sebzése de mindig van valami extrája ami nagyon hasznos lehet!! Akár életed ad akár sohasem fogy ki,váltogatja az elemi sebzéseket....sok érdekes dolgot tudnak.Én egyszer találtam egy 4xes tüzes snipert aminek magasabb volt a sebzése mint a már meglévő Volcano-nak.Én eldobtam/eladtam a volcanot és a másikkal nyomultam tovább...hiba volt.Mert a volcano elemi hatása közel100%-os és olyan mintha egy tűzlabda csapódna be, szal minden egyes lövés lángra lobbantja a célpontot(soxor többet is),míg a másik nem tette ugyanazt.Ami még fontos,hogy ezek az extra tulajdonságok nem mindig egyértelműek vagy láthatóak a fegyver jellemzőiben,mikor megtalálod őket...ezért is hasznos az az oldal!A nemesis mikor a kezedben van csak azt látod,hogy elektromos sebzése is van de nem látod,hogy ugyanakkor savas is.Lehet eldobod,mert van pl gyorsabb,nagyobb tárral felszerelt és hasonló sebzésű elektromos pisztolyod...pedig az extra savas sebzés nagyon hasznos tud lenni.