Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Google Pixel topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
hááát első körben eléggé félsiker...a jó hir az,hogy újra kifosztottam a raktárat helyetted
tehát az én célom kezd alakulni,hogy vissza lehessen járni ládázni...de eléggé megkattant a rendszer,mert a másik küldi is majdnem ugyanaz,felrobbant a raktár,mégis beengedett...de a bummot nem pipálta ki,viszont Athena-nál az alapsztori rendeződött,le is adtam a küldit,maradt Marcus,de most ugye ki kellett lépnem azt külön kinullázni,mert mindkettőben van steal loot és bumm is,ezért van neked ugye zavar.most megnézem,hogy a Marcusét kinullázva,emennél ugye helyreállt a rend,meg lehet-e csinálni már a hibás küldidet...remélem...kijavitottam,a save-t kimentem( a 100 ládából azért eltettem a jobb cuccokat...
),és próba-cseresznye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kés topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tehát az én célom kezd alakulni,hogy vissza lehessen járni ládázni...de eléggé megkattant a rendszer,mert a másik küldi is majdnem ugyanaz,felrobbant a raktár,mégis beengedett...de a bummot nem pipálta ki,viszont Athena-nál az alapsztori rendeződött,le is adtam a küldit,maradt Marcus,de most ugye ki kellett lépnem azt külön kinullázni,mert mindkettőben van steal loot és bumm is,ezért van neked ugye zavar.most megnézem,hogy a Marcusét kinullázva,emennél ugye helyreállt a rend,meg lehet-e csinálni már a hibás küldidet...remélem...kijavitottam,a save-t kimentem( a 100 ládából azért eltettem a jobb cuccokat...