Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaja,a multinak van egy ilyen mellékhatása...bár én csak egy 2x21-es +1 48-as mellé mentem be némi autós küldetést próbálni,egyébként bénázott mindenki,ahogy kell,és hipp-hopp 2 szintet mentem fel,szerencsére rövid misszió volt...úgyhogy egyelőre a multi ennyi volt.
jó ez igy nekem szépen sorban.a fegyóval meg az a baj,hogy marha ritka,és akkoris jobbára gyenge a spéci fegyver felhozatal,gondolok itt a tüzes/elektromos fegyókra,robbanósat még csak 1-et találtam,de az nem is jó semmire.az elektromos tetszene,bár riflém abból sincs jó még,egy jó elektromos revolverem lett,a sniperem meg már egy ideje combos,de hagyományos.bekukkantottam a zombiszigetre,pislogtam is egy jót a lvl20-as kezdő zombicsapaton,még jó,hogy lassúk,ellőttem mindenféle lőszeremet,jöttek egy jópáran...szerencsére adtak egy vegyi snipert,azzal meg átváltozott agyaggalamblövészetbe,nem tudom,miért jó ez,sima fegyók alig sebeztek,ez meg 1 shot-kill.mondjuk nem tudom,hogy a biofegyók vajon az alapjátékban is ilyen durván viselkednek majd?avagy a zombiszigethez saját fegyókészlet dukál?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó ez igy nekem szépen sorban.a fegyóval meg az a baj,hogy marha ritka,és akkoris jobbára gyenge a spéci fegyver felhozatal,gondolok itt a tüzes/elektromos fegyókra,robbanósat még csak 1-et találtam,de az nem is jó semmire.az elektromos tetszene,bár riflém abból sincs jó még,egy jó elektromos revolverem lett,a sniperem meg már egy ideje combos,de hagyományos.bekukkantottam a zombiszigetre,pislogtam is egy jót a lvl20-as kezdő zombicsapaton,még jó,hogy lassúk,ellőttem mindenféle lőszeremet,jöttek egy jópáran...szerencsére adtak egy vegyi snipert,azzal meg átváltozott agyaggalamblövészetbe,nem tudom,miért jó ez,sima fegyók alig sebeztek,ez meg 1 shot-kill.mondjuk nem tudom,hogy a biofegyók vajon az alapjátékban is ilyen durván viselkednek majd?avagy a zombiszigethez saját fegyókészlet dukál?