Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
ezt egyelőre passzolom,majd a szakik megmondják,én nem nagyon lesegettem az oszlopokat,de itt tudom,hogy van egy ilyen oszlop,ahol szépen átmehetsz.de vagy én túl korán jöttem ide is,vagy valami elkerülte a figyelmem,de nekem az oszlop csak a zombiszigetet ajánlotta fel,vissza meg persze azt,ahonnan indultam,de az NEM az alaptábor volt,ahol kezdtem.vagyis ha más nem is,az mindenképp igaz,hogy nem kell hozzá sok küldi és szint,mert én akkor még az első kapun épp,hogy átjutottam,igaz ott végeztem,mire rányomtam véletlen az oszlopra,automatánál vettem lőszert,úgy vettem észre,hogy van action,amikor ráfordultam
és tuti nem voltam lvl5-6nál több,ez volt az első"teleprotos"küldi,aminek a részfeladata volt a teleport előtti akadály robbantása.mondjuk az lehet,hogy odafelé még nem ment az oszlop,és a hippicsávót,akitől a piros,tüzes pisztolyt kapni legyakás után,azt le kell nyomni hozzá,asszem az volt az alapfeladat.egyébként az is lehet,hogy alapból megjelenik a dlc annak,aki már ezen túlvan,és tud teleportálni,és utólag teszi fel,én egyszerre vettem,a steamnál nem is volt a dlc-re külön installálás,csak annyi,hogy a játékkódot kérte inditáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Trollok komolyan
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és tuti nem voltam lvl5-6nál több,ez volt az első"teleprotos"küldi,aminek a részfeladata volt a teleport előtti akadály robbantása.mondjuk az lehet,hogy odafelé még nem ment az oszlop,és a hippicsávót,akitől a piros,tüzes pisztolyt kapni legyakás után,azt le kell nyomni hozzá,asszem az volt az alapfeladat.egyébként az is lehet,hogy alapból megjelenik a dlc annak,aki már ezen túlvan,és tud teleportálni,és utólag teszi fel,én egyszerre vettem,a steamnál nem is volt a dlc-re külön installálás,csak annyi,hogy a játékkódot kérte inditáskor.