- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpok
aktív tag
Végül a 30.87-es driverrel be tudtam üzemelni a szemüveget, de sajna megint tiszta hibás a játék...
Visszatettem a 61.76-ost, de most megint nvcpl.dll-el problémázik. -
csimpok
aktív tag
Nem tudom. Mi az? Azt külön kell feltenni?
Amúgy feltettem egy jóval régebbi drivert (2002-es) és ott jó, de stereo driver pont nem volt hozzá. Most keresek olyat, amihez van, és megpróbálom azzal. -
csimpok
aktív tag
Mindent megcsináltam, de hiába...
Mostmár hagyom a fenébe az egészet, mert a hócipőm tele van vele... -
csimpok
aktív tag
Miért kell, hogy International legyen a driver?
-
ssolitude
őstag
Ha nem menne így sem,akkor még azt meg lehet próbálni,hogy letöltöd a .dll-t és nem a Win könyvtárba másolod,hanem az Nvidia driver-könyvtárába.Azthiszem csinál valami ilyesmit,valahol,lehet hogy pont a systemben.Több ötlet nincs
-
csimpok
aktív tag
Hát jó, kipróbálom.
-
ssolitude
őstag
Milyen directx-ed van?
-
csimpok
aktív tag
Köszi azért, hogy segíteni próbálsz
Igazából azért kellene, mert eladnám a szemüveget, de így nem tudom megmutatni működés közben. -
csimpok
aktív tag
Hogy érted?
Nvidia honlapról szedtem, kiválasztottam TNT2 Pro + WIN 98, erre kiadott egy halom drivert, ezekből próbáltam párat. -
ssolitude
őstag
http://www.nvidia.com/object/win9x_66.94
-
csimpok
aktív tag
ASUS V3800 TNT2 Pro 32MB; nVidia driverrel is tökéletesen megy a kártya, csak nem tudom elérni azt a programot, ahol a 3d szemüveget lehetne konfigurálni...
Otánaolvastam interneten, egy csomó helyen kérdezték már ezt, de valahogy senki nem kapott értelmes választ... -
csimpok
aktív tag
Win 98 van a gépen, frissítettem drivert, azóta ezt írja bekapcsoláskor: nvcpl.dll futtatásához szükséges függvénytári fájlok egyike nem található.
Tudom, hogy az msconfigban le lehet tiltani az indulását, de nekem kellene ez a program, mert a 3D szemüveget máshonnan nem tudom működésre bírni.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest