- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mishubi
tag
válasz
nyuszika0216 #232 üzenetére
Szia és köszönöm a sorokat.
Tudom, hogy magról való szaporítás eléggé idő igényes, de úgy vagyok vele, hogy elférnek itt és úgymond végig kísérnek remélhetőleg... De ha tudok majd veszek olyat ami már formázva van valamennyire.. csak az az igazság, hogy ami számomra megfizethető árban van az nem fog meg.
Tudom, hogy hiába van bonsairól a mag, nem azon múlik, hogy bonsai lesz belőle.Így amúgy is túl egyszerű lenne =D
Nézelődtem, hogy mi az ami tetszene bonsaiként. Jött a vörös juhar, ami viszonylag gyorsan is nő. Csak pont ez nem kelt ki még.:/ De van 2 selyemakác, 2 puszpáng és most nyáron egy lilaakác hajtást szedtem ki a földből ami viszonylag gyorsan nő és nem sínylette meg a cserépbe való átültetést.
Ami még tetszik az a júdásfa.. próbálkoztam magról való szaporítással, de sajnos nem jött össze.
Pedig nagyon megfogott ezen a képen. LINK Nem formailag hanem színvilágot tekintve.
Kitartás az kelleni fog, de tavasszal megpróbálom a yamadorit
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- YouTube
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest