- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiga69
tag
válasz
FRIZ 22 #1321 üzenetére
A becsatolt képen csak pont a feladatok neve nem látszik, ami ilyen esetben lényeges információ.
Belekukkantottam a rosetta@home fórumba, és sokan panaszkodnak a "movingstub" nevű feladatokra, szóval a hiba a csomagok előállításakor keletkezhetett. Nekem is egyből hibát dobottot mind. Viszont egy ideje nem kaptam ilyet, szóval lehet, hogy azóta leszedték őket a szerverről. -
kingabo
őstag
válasz
FRIZ 22 #1321 üzenetére
Én felraktam a Boinc + VirtaulBox verziót a korábbi Wcg specifikus Boinc helyett, azon nálam szépen lefutnak a csomagok: rosetta python projects 1.03 (vbox64), igaz mellette Folding@Home is megy.
Viszont pont az emlegetett Wcg leállás miatt regelni akartam a BoincStats Bam-ra, de aktiváló emailt nem kapok (gmail, kategóriák kikapcsolva, spam üres). Próbáltam újra regelni, akkor kiírja, hogy az email már fogalalt (tehát sikerült a korábbi reg), próbáltam aktiváló emailt újra küldetni, jelszó resetet később, mind2nél elvileg kiküldték, de email azóta sem jött meg. Ezt eljátszottam már 2 emailcímemmel, de a Bam oldalán nem tudok belépni (hibás u/p, jelszó széfet használok, szal tuti nem gépeltem el). Kiváncsiságból az egyikkel megpróbáltam Boincban belépni és sikerült az account managerhez csatlakozni, szinkronizálni. Belépés az oldalon viszont továbbra sem megy...
Valakinek van valami 5lete? -
FRIZ 22
senior tag
Leteszteltem:
Nvidia driver CUDA támogatással: 178.24
BOINC: 6.3.14, videó kártyát felismeri, mint CUDA hardver
PS3GRID-GPUGRID: sajna nem működik G80-as karival, csak G84-tól felfelé.[link]2008.10.19. 17:49:13||CUDA devices found
2008.10.19. 17:49:13||Coprocessor: GeForce 8800 GTS (1)
2008.10.19. 17:50:09|PS3GRID|Message from server: Full-atom molecular dynamics is not available for your type of computer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest