- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
FRIZ 22 #1321 üzenetére
Én felraktam a Boinc + VirtaulBox verziót a korábbi Wcg specifikus Boinc helyett, azon nálam szépen lefutnak a csomagok: rosetta python projects 1.03 (vbox64), igaz mellette Folding@Home is megy.
Viszont pont az emlegetett Wcg leállás miatt regelni akartam a BoincStats Bam-ra, de aktiváló emailt nem kapok (gmail, kategóriák kikapcsolva, spam üres). Próbáltam újra regelni, akkor kiírja, hogy az email már fogalalt (tehát sikerült a korábbi reg), próbáltam aktiváló emailt újra küldetni, jelszó resetet később, mind2nél elvileg kiküldték, de email azóta sem jött meg. Ezt eljátszottam már 2 emailcímemmel, de a Bam oldalán nem tudok belépni (hibás u/p, jelszó széfet használok, szal tuti nem gépeltem el). Kiváncsiságból az egyikkel megpróbáltam Boincban belépni és sikerült az account managerhez csatlakozni, szinkronizálni. Belépés az oldalon viszont továbbra sem megy...
Valakinek van valami 5lete?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest