Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megint kristályozik a Motorola
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiga69
tag
A hagyományos klienst használom, mert azzal közvetlenül tudom beállítani, hogy melyik projekthez akarok csatlakozni (nincs sok, amihez csatlakozom). Másrészt amikor kezdtem, még BOINC sem volt, csak a SETI, meg SETI hider
. Annak idején az is trauma volt számomra, amikor a BOINC-ra át kellett térni, persze utólag már nem így látom, de akkor az volt. Most hasonló trauma lenne áttérni a Science United-re. (nem is tudom, hogy ott egyáltalán lehet-e egyéni profilt létrehozni, vagy mindenki ugyan abba számít bele.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Annak idején az is trauma volt számomra, amikor a BOINC-ra át kellett térni, persze utólag már nem így látom, de akkor az volt. Most hasonló trauma lenne áttérni a Science United-re. (nem is tudom, hogy ott egyáltalán lehet-e egyéni profilt létrehozni, vagy mindenki ugyan abba számít bele.)