Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiga69
tag
A hagyományos klienst használom, mert azzal közvetlenül tudom beállítani, hogy melyik projekthez akarok csatlakozni (nincs sok, amihez csatlakozom). Másrészt amikor kezdtem, még BOINC sem volt, csak a SETI, meg SETI hider
. Annak idején az is trauma volt számomra, amikor a BOINC-ra át kellett térni, persze utólag már nem így látom, de akkor az volt. Most hasonló trauma lenne áttérni a Science United-re. (nem is tudom, hogy ott egyáltalán lehet-e egyéni profilt létrehozni, vagy mindenki ugyan abba számít bele.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest