Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Digitalboy #5 üzenetére
Nem,szerintem nem.Bár lehet,hogy függ a bt-n összekötendő eszközöktől.Szvsz a BT a szűk keresztmetszet és nem az USB.
Sajnos nem irtam el, kilobit és nem kilobájt. Gigabyte USB BT dongle és SE T630
között. Küldésnél,fogadásnál egyaránt (kép,mid, téma, jar fájlok küldözgetésénél)
ezt találtam elsőre:
http://www.thetravelinsider.info/roadwarriorcontent/bluetooth.htm
itt azt írják,hogy a bt 30-300m-ig 120-723kbit/sec-et tud.elméleti max sebesség!
Nincs lehetőséged kölcsönkérni egy bt-s donglet? -
Balinov
titán
Üdv,
szerintem nem sok különbséget veszel észre. már az usb 1.1-nek az elméleti 1-2Mbit/sec-es sebessége is bőven elég a BT-nek. Nekem x-micro class2-esem is volt ill. gigabyte class2-esem van (előbbi behalt). x-micronál olvastam egy tesztet 1 ausztrál oldalon, ott 28kbit/sec-cel tolta át a telefon az adatot (pl. kép) a szgépre. nekem 6-7kbit/sec a max, és az istenér se jövök rá,hogy mér csak ennyi.
Mondjuk én még nem találkoztam azzal,hogy külön feltüntették volna,hogy a dongle melyik usb-t támogatja.
üdv
Balinov
Aktív témák
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wuthering Waves
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest