Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Azert nem rendeltem mert minirig mini 2 re vartam az uj driverrel. Ugye a minirig mini ben ugyazaz a technologia van mint a minirig 2 ben es mini majdnemhogy jobb.
Ugyanerre szamitotok ha kijon a mini 2. Kozben lett vifa city mivel en ultra hordozhatot kerestem. 300g. Aztan meg mar masik ultra hordozhato ugyse kell tehat johet a nagy minirig a vifa Helsinki melle.
a masik az hogy nem tudtam eldonteni hogy a minirig vagy a vifa Reykjavik legyen. Aztan olvastam hogy Reykjavik ot nem lehet tolteni ha auxon van. Na ez nem tetszett. Mindegy ezen is tulvagyok
Orulok hogy tetszik egyebeknt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a masik az hogy nem tudtam eldonteni hogy a minirig vagy a vifa Reykjavik legyen. Aztan olvastam hogy Reykjavik ot nem lehet tolteni ha auxon van. Na ez nem tetszett. Mindegy ezen is tulvagyok