Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Azert nem rendeltem mert minirig mini 2 re vartam az uj driverrel. Ugye a minirig mini ben ugyazaz a technologia van mint a minirig 2 ben es mini majdnemhogy jobb.
Ugyanerre szamitotok ha kijon a mini 2. Kozben lett vifa city mivel en ultra hordozhatot kerestem. 300g. Aztan meg mar masik ultra hordozhato ugyse kell tehat johet a nagy minirig a vifa Helsinki melle.
a masik az hogy nem tudtam eldonteni hogy a minirig vagy a vifa Reykjavik legyen. Aztan olvastam hogy Reykjavik ot nem lehet tolteni ha auxon van. Na ez nem tetszett. Mindegy ezen is tulvagyok
Orulok hogy tetszik egyebeknt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a masik az hogy nem tudtam eldonteni hogy a minirig vagy a vifa Reykjavik legyen. Aztan olvastam hogy Reykjavik ot nem lehet tolteni ha auxon van. Na ez nem tetszett. Mindegy ezen is tulvagyok