Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trop
kezdő
Én pár hónapja vettem 1 Minirig 3-at és nagyon megvagyok vele elégedve. A hangja iszonyat erős, napi 1-2 órát használom és 1 hétig bírja az aksi. Mély az annyira nem kielégítő, max hangerőn picit elhalkul a mély részeknél és utánna megint felhangosodik (annyira nem észrevehető csak 1 picit zavaró lehet). Közepes hangerőn kifogástalan, a tokja nagyon tetszik amit ingyen adnak hozzá, bárhova elfér mindenhova magammal viszem.
Amihez vettem ahhoz tökéletes egyedül a mély amiben 1 picit csalódtam de 1 kis hordozható Bt hangszórónál, ne várjunk 1 házi mozi rendszert. 1 hét alatt megjött, aki szeretne ilyet venni bátran ajánlom neki, most akciós a weboldalán aki gondolkodik rajta most vegye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gurulunk, WAZE?!
- NBA és kosárlabda topic
- OLED TV topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amihez vettem ahhoz tökéletes egyedül a mély amiben 1 picit csalódtam de 1 kis hordozható Bt hangszórónál, ne várjunk 1 házi mozi rendszert. 1 hét alatt megjött, aki szeretne ilyet venni bátran ajánlom neki, most akciós a weboldalán aki gondolkodik rajta most vegye.