- Windows CE fórum
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nessiel
tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni, azügyben, hogy létezik-e olyan bluetooth hangszóró, amelyik jobb lenne hangerőben és hangzásban, (tudom, hogy ez szubjektív dolog) mint a Bose SoundLink FLEX? Természetesen ugyanebben a méret kategóriában gondolkodom. Részemről a JBL charge kizárva, mert a közelében nincs véleményem szerint. Lehet drágább is. A vízállóság és ütésállóság ugyanúgy kritérium lenne.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Nessiel
tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni. Van egy Sony SRS-XB43-as hangszóróm, amelyet nagyon szeretek és kiválóan teszi dolgát. Az egyetlen probléma vele, hogy viszonylag nagy és nehéz és egy kis hátizsákba sehogy nem fér el. Olyan alkalmakhoz kellene nekem egy kis méretű bluetooth hangszóró, amikor csak egy estére megyek valahova és csak egy kis hátizsákot viszek magammal. JBL Go 3-mat céloztam be kb méretben és árban is. Milyen alternativák vannak esetleg, amelyeket érdemes számításba venni? Lehet azért kicsit nagyobb, mint a JBL.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows CE fórum
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest