- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Egy kis beszámoló a Sencor SSS 6800-ról: Az akkumulátor kapacitása tényleg félelmetes, az, hogy 30 órát ment fél hangerőn már eleve szimpatikussá teszi, de az anyaga és a hangzása az valami eszméletlen egy BT-s kütyühöz mérten. TV-re kötve, olyan hangzást ad a filmnek mint egy házimozi rendszer és, ha azt akarom, hogy a szomszéd ne könyököljön a szemjáratomba 1-es hangerőt adok rá, és így is iszonyatos mit tud. Zene téren még a subwoofer tesztet is szépen kidomborította és kiadta a mélyeket. Nagyon elégedett vagyok vele és ha kell olyan hangzást csap a 30nm-es szobába, hogy alig lehet túlkiabálni és a mélyeket se torzítja el. Persze maximális hangerőn visszább vesz a basszusból, de az amit produkál számomra több mint elég. Én úgy gondolom a 33 ezer forintos árát megérte és ebben az árkategóriában bármelyik készülékkel felveszi a kesztyűt /szerintem/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Borderlands 4
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest