Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
MzperX07
tag
Köszönöm, megnézem őket. Még gondolkozom, bár szerintem fatert biztos idegesítené minden alkalommal a néni:
,,Welcome" ,,Turned on" ,,blucsusz konnektid" stb.
Talán mégis marad a régi verzió. Csak annyi kábel meg minden van ott, ráadásul olyan helyen van, hogy kerülgeti is néha az asztalt, gondoltam, hogy 3 kábel meg 2 hangszóró már káosz lenne - igazából ennyi a történet.
-
MzperX07
tag
Sziasztok.
Apukámnak keresek hangszórót, amit laptoppal használna.
Jelenleg egy mono (komolyan
) hangszórós 17" Dell Vostro-ja van, kritikán aluli hangminőséggel.Maximum 20k-ig keresek egy állítva is használható hangszórót.
Fontos lenne, hogy legyen rajta laptopba dugható jack kimenet, mert nem tudom, hogy mennyire gagyi abban a laptopban a bluetooth, és inkább ne szakadozzon a kapcsolat.
Akksi és BT nem elvárás (de BT már mindenben van, szóval ezért írtam ebbe a topicba), mindenképpen unibody/egy db-os kivitelű kellene.Amiket néztem eddig soundbar--ok, azok sajnos sok helyet foglalnak, ezért nem szeretnék vízszintes hosszú hangszórót venni.
Nem fontos a basszus, a jelenleginél szerintem még egy telefon is jobban szól (inkább filmeket és beszélgetős műsorokat szokott nézni).Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Talán mégis marad a régi verzió. Csak annyi kábel meg minden van ott, ráadásul olyan helyen van, hogy kerülgeti is néha az asztalt, gondoltam, hogy 3 kábel meg 2 hangszóró már káosz lenne - igazából ennyi a történet.