- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Akciófigyelő
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim76
aktív tag
válasz
Lami66 #10756 üzenetére
Köszönöm az infókat meg a tapasztalatokat, a 2-3 hét alatt lemerülést nem gondolom akkora hibának, aki 3 hetente nem tölti fel egyszer legalább az valóban ritkán használhatja csak. Végül az én választásom a Bose-ra esett, de leginkább csak azért mert a két általam említett modell mellé sem itt sem máshol nem tudott senki ajánlani a kívánalmaknak ugyanúgy mindenben megfelelőt és a Denon-t nem volt lehetőségem meghallgatni míg a Bose-t igen és nagyon meggyőző volt. Mind a hangminőség, a basszus, nekem még a hangerő is kiválónak tűnt így megrendeltem és ma jött meg az almás retailer webshopjából. Teljesen jó a szobába ahova terveztem, szép is, jól is szól a többit akksi stb. majd később tudom értékelni de így akciósan 52.9eft-ot úgy tűnik megért. Köszi mégegyszer!
-
Jim76
aktív tag
Sziasztok,
Itthonra szobába nézegetek bt hangszórót maximum 50-60eft közti kategóriában, kicsit, nem színest, inkább visszafogott stílusút de ami egy 20 m2-es szobában is kielégítő hangerőt és hangminőséget produkál illetve telefon kihangosítóként is funkcionál. Bose soundlink mini 2 és Denon Envaya modelleket néztem eddig, mi a szakavatottabbak véleménye melyik a jobb választás illetve milyen alternatívái vannak esetleg ezeknek amik itthon elérhetőek üzletben vagy megbízható webshopban? Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest