Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszi, így már értem mire gondoltok, akkor pontosítok kicsit.

Jelenleg egy Genius SP-HF 1250B és egy Edifier R1280DB teljesít itthon szolgálatot. Utóbbinak kicsit talán jobb a hangzása de mind a kettő bőven túlteljesíti az igényeimet (én simán tudok a laptop beépített hangszórójáról is zenét hallgatni de annál azért jobbat szeretnék
)
Ezenkívül van egy viszonylag noname de meglepően tűrhető hangzású kis hengeres hordozható bluetooth hangszóró - ezt szeretném kiváltani.Lehet akár használt akár új termék (összes hangfalunk használtan lett véve), és jó lenne 20ezer forintig megállni (persze ha 10-ért is van ami nekem bőven elég az még jobb).
Láttam, hogy az Edifiernek is van több fajta bluetooth-os hangfala, ez a mostani is tud bluetooth-t és szoktuk is így használni, de ezt nem szeretném a tv mellől elmozdítani - ezt értettem azon, hogy nem muszáj célzottan akksis, mozgatható hangfal legyen, mert ezt is simán fel tudnám emelni és arrébb rakni a két dobozt, de azért ez már picit nagy talán (míg egy jbl 2-3x ennyibe kerül és fele ennyit se tud - ez nyilván nem éri meg nekem a felárat).
Szóval talán inkább a bluetooth funkcionalitás a szempont mint a hordozhatóság, de lehet átfedésbe kerül a kettő az ajánlásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Renault, Dacia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- iOS alkalmazások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)