Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Cyborg
üzenetére
Én is jól jártam, vettem speakert x kuponkedvezménnyel. 30 nap árgaranciájuk van, és időn belül y kedvezmény is érvényes lett, ahol y nagyobb volt mint az x. Mondom azért van az árgari, hogy használjuk. Megírtam hogy ilyen rendelésszámmal vettem, 30 napon belül vettem, most olcsóbb, mi a módja az árgarancia érvényesítésének. Azt gondoltam hogy kapok y-x értékű kupont, vagy visszatérítést, erre kaptam y refundot. Így a cucc végül teljes ár-x-y euroba került. Mivel leírtam a konkrét rendelésazonosítómat, így nyilván utánanéztek hogy mennyiért is vettem, és hogy mennyit kéne visszaadni árgaranciában, és náluk így jött ki a matek. Nem veszekedtem velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest